Bánk eladó nyaraló

Ár: 5 500 000 Ft
Megye: Nógrád megye
Település: Bánk
Cím: Rózsafa utca 12
Alapterület: 75 m²
Telekméret: 420 m²
Szobák: 4 (1 + 3)
Építés éve: 1990
Ingatlannet kód: 341231

Az ingatlan jellemzése:

Eladó Budapesttôl 60km-re, autópályadíj mentesen megközelíthetôen (2/A Vác-Rétság) a dimbes-dombos Nógrád megyében, a kedvelt Bánki -tónál egy kétszintes, duplakomfortos hétvégi ház, nyaraló. Az ingatlan csendes üdülôövezetben található, 420 m² bekerített, gondozott telken, többféle telepített dísznövény és különálló szerszámoskamra tartozik hozzá.

Az épület kétszintes, alul tégla, fölötte faház. Az emeletre külsô lépcsô vezet, ahol két háló, nappali és mosdóhelyiség található WC-vel. Alul háló, amerikai konyha és ülôkádas fürdôszoba található. A földszinten tágas panoráma-terasz, felül panorámás fedett erkély van kialakítva.

A két lakószint területe: 43 + 32 = 75 m² + L-alakú erkély és tágas terasz.

A nyaraló aszfaltúton megközelíthetô, víz, villany bevezetve, emésztô a telken belül kialakítva, gáz az utcában, két autónak beállási lehetôség a telken belül. Több generációnak, illetve nagyobb családnak is kiválóan alkalmas.

Az ingatlan belterének jellemzése:

A felsô szinten hajópadlóval burkolt nappali, két háló, mosdó WC-vel, alul szeparált háló, amerikai konyha és fürdôszoba. A két szintet külsô falépcsô köti össze.

Az ingatlan környezetének jellemzése:

A nyaraló, hétvégi ház a Bánki-tó fölötti dombon, csendes üdülôövezetben található. A tó tengerszem, horgászásra és strandolásra is kiválóan alkalmas, nyáron az országban a tó fölé épült hangulatos viziszínpadon rendszeres kultúrprogramok szórakoztatják az érdeklôdôket.

Kirándulási lehetôség a közeli hegyekbe, például Börzsönybe, Dunakanyarba, Szlovákiába stb. Autópályadíj mentesen megközelíthetô, Budapest, Vác és a szlovák határ (várak) közelsége külön is vonzóvá teszi.

További információk:

Parkolás: udvarban Szobák száma: 4
Szintek: 2 Fal építési anyaga: tégla
Fűtés: elektromos

Hasonló ingatlanok:

phone-icon
1-295-0424
Hivatkozzon a telefonban az
ingatlannet azonosítóra: 341231
felhasználó fénykép

Szabó Anita


hirdető
Üzenek a hirdetőnek: