Ingatlannet.hu logo

Eladó ház Vasboldogasszony

36-(30) 445747736-(30) 4457477
Hivatkozzon a telefonban az Ingatlannet kódra: 2298826

Dömötör László

ingatlanreferens

DHZalaegerszeg

Üzenek a hirdetőnek:

Az ingatlan jellemzése:

Szeretne kiszakadni a város nyüzsgéséből, csendet, nyugalmat szeretne saját családi házában, ahol kertészkedni lehet, vagy állatot tartani? Ehez nincs 10-20 milliója? Akkor ajánlom ezt az 55nm. hasznos alapterületű 2 szobás kis családi házat 12 km-re Zalaegerszeg központjától, Egervár melletti kis faluban Vasboldogasszonyban. A bejárati ajtón belépve egy világos előszobába jutunk, onnan nyílik a két szoba, a tágas konyha és egy hűvös kamra. A konyhából nyílik a fürdőszoba és abban található a Wc. is. Illetve a fürdőszobán keresztül van egy hátsó kijárat ami a padlásfeljáró részére kialakított helyiségbe vezet, ahonnan kijuthatunk az udvarra. A fűtést egyedi fatüzeléses kályhák biztosítják. Az épület kora ellenére jó állapotú, vegyes falazatú épületszerkezete biztosítja a nyári nagy melegekben a hűvös szobát, télen pedig alacsony költséggel biztosítható a kellemes hőmérséklet. A lakóházhoz 1913 nm terület tartozik. A házhoz tartozik egy 20 nm-es gazdasági épület, ami alkalmas lehet garázs kialakítására is.. Találhatunk még a telken egy állattartásra alkalmas favázas épület, melyben kisebb javítás után tarthat háziállatokat.
LAKÁSHITELRE VAN SZÜKSÉGE A VÁSÁRLÁSHOZ? NEM TUDJA HOL KEZDJE A TÁJÉKOZÓDÁST? HÍVJON ÉS SEGÍTÜNK ÖNNEK MEGTALÁLNI A LEGJOBB HITELT 21 PÉNZINTÉZET KÍNÁLATÁBÓL, AKÁR EGYEDI CSAK NÁLUNK ELÉRHETŐ KONDÍCIÓK MELLETT! + LAKÁSBIZTOSÍTÁST IS ADUNK AJÁNDÉKBA! INGYENES, TELJES KÖRŰ HITELÜGYINTÉZÉS!

HZ236765

További információk:

Szobák száma:
2
Szintek:
1
Fal építési anyaga:
egyéb
Ingatlan állapota:
átlagos
Fűtés:
egyéb

Hasonló ingatlanok:

Eladó ház Vasboldogasszony

6 millió Ft
Szobák:2
Alapterület:75 m²
Figyelem ÁRCSÖKKENÉS!!! Zalaegerszegtől 12 km-re Vasboldogasszony központjában eladó ez a családi ház. Az ingatlan a falu központjában, buszmegálló, bolt közelében található.A családi ház egy régebbi építésű hagyományos "kocka" ház, azonban új tulajdonosa számára több lehetőséget is nyújt. Felújítás után a kor követelményeinek teljesen megfelelő családi otthont varázsolhatunk belőle, alkalmas mind a tetőtér beépítésére, mind a ház egyszinten történő bővítésére.Az összesen 2154 négyzetméteres udvar akár újabb házhely kialakítását illetve háztáji gazdálkodás megindítását teszi lehetővé.Közvetlen az ingatlan mellett további 4 ezer négyzetméteres terület eladó 1.000.000,-Ft áron. A házba belépve egy nagyobb előszobába érünk, ahonnan 2 szoba, konyha, fürdő és kamra nyílik. Az épület részben (a konyha alatt) alá van pincézve. Jelenleg gázkonvektoros fűtés biztosítja a meleget, és az összes közmű bevezetésre került. Az udvaron több melléképület is található.    Amennyiben ez az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését, további információért - kötelezettségek nélkül - forduljon hozzám vagy az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlanirodához, zalaegerszeg@oh.hu, az alábbi referencia számra hivatkozva: 24532Amennyiben nem saját honlapunkon találta hirdetésünket, az alábbi linken bővebb információkat talál: http://openhouse.hu/hu/ingatlan/reszletek/24532/

Eladó ház Vasboldogasszony

8,7 millió Ft
Szobák:3
Alapterület:110 m²
Megközelíthető közúton a 74-es főútról Egervárnál letérve; vasúton a Szombathely-Nagykanizsa-vasútvonalon (Egervár-Vasboldogasszony vasútállomás). A település nevét templomának titulusáról kapta. A templomot Szűz Mária tiszteletére szentelték.
Lakosság száma: 590 fő.
A terület nagysága: 1296 nm, 3 részre tagolódik: udvar, kert, szántó. Utóbbi bérművelésre kiadva.
A ház 1971-ben épült téglából, alapja: beton. Az ingatlan fekvése: keleti. A két nagyobbik szoba szintén keletre néz, a haradik szoba déli fekvés. Két szoba között cserépkályha került beépítésre. A szobák parkettásak, csiszolást igényelnek. Fürdőszoba felújított, mint a burkolatokban, mint a szerelvényeket illetően. Káddal és zuhanyfülkével ellátott. Mellékhelyiség egy légtérben a fürdőszobával. A szobák, fürdőszoba, kamra és a konyha egy nagy étkezőből nyílik, mely járólapos. A konyha átlagos állapotú, igény szerint felújítást igényelnek a burkolatok és a konyhabútor. A konyhából egy nagyobb raktárhelyiség nyílik, mely többfunkciós. Fűtése: vegyes tüzelésű kazánnal és csrépkályhával történik. Nyílászárók fából vannak, légrés szigeteléssel és redőnnyel ellátva.
Melléképületek: garázs, fatároló, nyári konyha, eredeti állapotban lakatosműhely / mely ipari árammal ellátott/ és egyéb állattartásra alkalmas építmények. A konyha és a tároló alatt nagyobb méretű földpince biztosítja a zöldségfélék megfelelő tárolását.
Az ingatlan eladó vagy elcserélhető zalaegerszegi 2 szobás társasházi lakásra, mely magasföldszinti vagy első emeleti egyedi gázas lakás. A csere értékegyeztetéssel történik.
Kérem, ha szeretne madárcsicsergésre ébredni a nagyváros zajától egy kicsit távolabb lenni, ezt most megteheti.
Az Ön által megtekintett eladó vasboldogasszonyi, Petőfi utca családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 913 m². További jellemzői: az építés éve 1930, átlagos állapotú, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa egyéb. Az eladó családi ház ára 3,5 millió Ft, négyzetméter ára 60 345 Ft, ami a vasboldogasszonyi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dömötör László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 2298826.
Vasboldogasszony Zala megye területén található. A vasboldogasszonyi eladó családi házak átlagára 5 925 000 Ft, négyzetméter átlagára 72 923 Ft. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vasboldogasszony ingatlan árai statisztikákkal.