Ingatlannet.hu logo

Kredittájékoztató

1. MIK AZOK A KREDITEK?
Oldalunkon lehetősége van hirdetéseit kiemelt helyen és módon megjeleníteni, címkével ellátni. A kiemelés egy remek eszköz arra, hogy felhívja a látogatók figyelmét hirdetésére, hiszen az így megjelenített ingatlanokat legalább hétszer többen tekintik meg az oldalon. Hirdetéseit kreditek vásárlása ellenében tudja kiemelni, címkével ellátni.

2. ELSŐ HELYRE KIEMELÉS
Az Ön által kiválasztott hirdetés(eke)t kék háttérszínnel elkülönítve, a keresők találati listájának első helyére emelheti ki. Az aktuálisan kiemelt hirdetések az Ön felhasználói fiókjából elérhető Aktív ingatlanhirdetések listán is kék alapszínnel jelzik kiemelt státuszukat.

 

cimkek_keret

 

Az Első helyre kiemelés szolgáltatást az Aktív ingatlanhirdetések listán, a hirdetés mellett található Első helyre kiemelés gombra kattintva tudja beállítani. Naptárrendszerünknek köszönhetően előre beállíthatja, hogy mely napokra szeretné az adott ingatlant kiemelni. Az első helyre kiemelés a megrendelés pillanatától adott nap éjfélig tart, ezért javasoljuk az ingatlanokat a következő naptári naptól kiemelni. Az egy ingatlanra vonatkozó első helyre kiemelés kreditben kifejezett árát az alábbi táblázat tartalmazza.

kredit_ar

 

3. CÍMKÉZÉS
A címkék segítségével is vonzóbbá teheti hirdetéseit az érdeklődők számára. A színes címke a hirdetés képén, ill. a hirdetés jobb felső sarkában jelenik meg. Attól függően, hogy ingatlanát milyen címkével, mennyi ideig szeretné ellátni, az alábbi lehetőségek közül választhat:
Lehetséges címkék:cimkek_ar
ÁRCSÖKKENÉS!
SÜRGŐS!
ÁRON ALUL!
ÁRVERÉS!

 

4. MENNYIBE KERÜL?
Krediteinket csomagokban rendelheti meg, melyek aktuális árait az alábbi táblázat tartalmazza.

 

 

5. MEGRENDELÉS MENETE

5.1. Belépést követően a Felhasználói oldalakon kattintson a Megrendelt szolgáltatások és kreditek menüpontra!
5.2. A Kreditek menüpontra kattintva megtekintheti aktuális egyenlegét, ill. további kreditek megrendelésére is lehetősége nyílik.
5.3. Válassza ki az Ön számára megfelelő kreditcsomagot, töltse ki a szolgáltatás megrendelésével kapcsolatos adatlapot, s kattintson a Megrendelés véglegesítése gombra!
5.4. Megrendeléséről visszaigazoló e-mail-t küldünk, mely tartalmazza az Ön által megrendelt szolgáltatás adatait, valamint a fizetési információkat is.
5.5. Amint beérkezik az Ön által befizetett összeg számlánkra, megrendelt kreditei azonnal aktiválódnak.
5.6 A megvásárolt kreditek a kifizetés dátumától kezdve egy éven keresztül felhasználhatóak.

6. KREDITEK ÁTADÁSA ÉS VISSZAVÉTELE IRODÁN BELÜL
Amennyiben irodáján belül több munkatárs is dolgozik, lehetősége van a rendelkezésre álló kreditek megosztására referensei között. Kreditek átadásához tegye meg az alábbi lépéseket.

6.1. A Kreditek menüponton belül kattintson a Kreditek átadása irodán belül gombra!

6.2. A felnyíló ablakban adja meg, hogy melyik referensének szeretne kreditet átadni, majd kattintson a Küldés gombra!
Amennyiben vissza szeretne venni krediteket egy referensétől, a Felhasználói oldalakról elérhető Referensek adminisztrálása menüpontban lépjen be az adott munkatárs fiókjába, majd a fent leírt metódus alapján állítsa be a visszavonni kívánt kreditek mennyiségét, kedvezményezettnek pedig az iroda nevét! A Küldés gombra kattintva a kreditek visszakerülnek az irodához.

7. TOVÁBBI KÉRDÉSEK

Amennyiben kérdése van vagy érdeklődik kreditekkel kapcsolatos ajánlataink iránt, hívja kapcsolattartóját, vagy keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

Sikeres hirdetést kívánunk!