Ingatlannet.hu logo

Saját honlap kezelése

Szeretné, ha ügyfelei nem csak az Ingatlannet.hu honlapján tudnának keresni ingatlanhirdetései között? Felhasználói fiókján keresztül lehetősége van egy saját honlap létrehozására, melyen közzéteheti ingatlanait, megjelenítheti munkatársait, elérhetőségeit, illetve egyéb tartalmakat is megadhat.

 

1. A SAJÁT HONLAP LÉTREHOZÁSÁNAK LÉPÉSEI

  • A belépést követően a Felhasználói oldalakon kattintson a Saját honlap az Ingatlannet.hu-n linkre!
  • A Honlap aktiválása menüponton belül válassza ki a honlap címének típusát!
  • Adja meg a honlapcímbe beszúrandó azonosítót, amely csak kis, ékezet nélküli betűket és számokat tartalmazhat!
  • Kattintson az Aktiválás gombra!
  • Honlapja elkészült, melynek megtekintéséhez kattintson a felső kék mezőben található linkre.

 

2. A SAJÁT HONLAP TESTRESZABÁSA

Azonosító és domain típus módosítása

Aktiválás után a felső kék mezőben láthatja honlapjának címét, melyet a Módosítás menüpont segítségével változtathat meg.

Logó feltöltése

Amennyiben még nem töltött fel logót irodájához, kattintson a logó helyén található Feltöltés gombra

Név módosítása

Alapértelmezett beállításként a felhasználói adatoknál megadott név jelenik meg. A honlap fejlécében szereplő nevet a Név módosítása kék gombra kattintva változtathatja meg.

Menüpontok

Saját honlapján alapértelmezettként a következő (beépített) menüpontok jelennek meg: Ingatlankeresés, Munkatársaink, Térkép, Elérhetőség. Ezek közül bármelyiket törölheti, illetve további menüpontokat is hozzáadhat oldalához az Új menü hozzáadása az oldalhoz gomb segítségével.

Beépített menü létrehozása:

A Beépített menü fül kijelölésével öt lehetséges menüpont (Ingatlankeresés, Munkatársaink, Térkép, Elérhetőség, Search) érhető el, attól függően, hogy mely menüpontok vannak már beépítve oldalába. A kiválasztás után kattintson az Új menüpont mentése gombra! Az egyes menüpontok szerkesztéséhez kattintson a menü nevére, amely így piros színűvé válik.

  • Ingatlankeresés: Az Ingatlankeresés menüpont segítségével keresőfelületet jeleníthet meg honlapján. Amennyiben ennek tartalmát szerkeszteni kívánja, lépjen vissza a Felhasználói oldalakra a Hirdetéseim menüpontra kattintva, s módosítsa hirdetési listáját. Saját honlapján automatikusan megjelennek a felhasználói fiókjában kezelt adatok!
  • Munkatársaink: A Munkatársaink menüpontban referenseinek neve és elérhetősége jelenik meg. Amennyiben módosítani szeretné a referensek listáját, adatait, kattintson a Referens beállítások linkre.
  • Térkép: A Térkép menüpont tartalma automatikusan generálódik a térképes jelöléssel rendelkező aktív ingatlanhirdetéseiből. Figyelem! Ez a menüpont csak abban az esetben jelenik meg saját honlapján, ha vannak térképes jelöléssel rendelkező aktív hirdetései! Az ingatlanhirdetések térképes jelölését az ingatlanok adatlapján módosíthatja, ehhez kattintson a Hirdetéseim linkre!
  • Elérhetőség: Ezen az oldalon megjelenítheti elérhetőségeit is. Amennyiben ezeket módosítani szeretné, kattintson a Felhasználói adatok módosítása linkre.
  •  Search: Ezzel a lehetőséggel angol nyelvű keresőfelületet állíthat be.

Fontos: A beépített menüpontok tartalma folyamatosan frissül az Ön felhasználói fiókjában kezeltadatok alapján.

Saját menü létrehozása:

A Saját menü fület kijelölve egyedi tartalmakat is hozzáadhat honlapjához. Első lépésként adja meg a létrehozni kívánt oldal nevét. Ügyeljen rá, hogy ez ne legyen hosszabb 14 karakternél, ill. ne egyezzen meg a beépített menük nevével. A kiválasztás után kattintson az Új menüpont mentése gombra!

Fontos: Amennyiben saját menüt hoz létre, a tartalmat Ön adhatja meg a felnyíló szerkesztőfelületsegítségével. Ha van szöveges forrása, másolja be annak szövegét a szerkesztőbe. Jelölje ki a formázni kívánt egységeket, és az eszköztáron kattintson a megfelelő formázásokra. Szúrhat be táblázatot, képet, hivatkozást, listát, felsorolást, szimbólumokat. Minden szerkesztés végén mentse el munkáját a szerkesztő alatt található Menüpont mentése gombbal!

A menüpontokat törölheti és felcserélheti a mellettük található legördülő menüre kattintva. Figyelem! A menüpont törlése után annak tartalma is elveszik!

3. A SAJÁT HONLAP TÖRLÉSE

Ha az egész honlapját szeretné törölni, minden menüponttal együtt, görgessen a Saját honlap beállításai oldal tetejére, és válassza a kék mezőben, jobb oldalon található Törlés gombot.

Fontos: Az oldal törlésével annak tartalma is elveszik és nem állítható vissza!

4. STATISZTIKÁK MEGTEKINTÉSE

A saját honlapjához kapcsolódó statisztikai információk megtekintéséhez görgessen a Saját honlap beállításai oldal tetejére, és válassza a kék mezőben található Statisztika gombot.

5. TOVÁBBI KÉRDÉSEK

Amennyiben kérdése van, hívja kapcsolattartóját, vagy keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

 

Sikeres hirdetést kívánunk!

Az Ingatlannet.hu csapata