Eladó földterület Abony

  • 711 m²

    telek

Ár:

6,5 millió Ft

Eladó földterület Abony

  • 711 m² telek

  • Eladó földterület Abony


Ár:

6 500 000 Ft

Az ingatlanról:

A Szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy abonyi, belterületi építési telket.Az abonyi építési telek jellemzői:- víz, villany, gáz, csatorna a telek előtt- a telek mérete 711 m2- a beépítésnél alkalmazható legnagyobb terepszint feletti beépíthetőség 30%- legnagyobb épületmagasság 5 méter- beépítési mód oldalhatáron álló.ABONYBAN ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ!Amennyiben a hirdetésben szereplő Szolnok belvárosi építési telek, vagy bármely, a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!Kollégáim díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel állnak rendelkezésére. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Abony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Mutasd

Ingatlannet kód: NET6099322


CasaNetWork Szolnok

CasaNetWork Szolnok

Az iroda további hirdetései

+36 20

Mutasd

Ingatlannet kód: NET6099322

CasaNetWork Szolnok

CasaNetWork Szolnok

Az iroda további hirdetései
A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 711 m². A telek ára 6,5 millió Ft, négyzetméter ára 9 142 Ft, ami az abonyi átlaghoz képest 57%-kal magasabb. Az ingatlant Kisné Sléder Anikó referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6099322. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Abony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.