Eladó földterület Albertirsa

  • 662 m²

    telek

Ár:

15 millió Ft

Eladó földterület Albertirsa

  • 662 m² telek

  • Eladó földterület Albertirsa


Ár:

15 000 000 Ft

Ft lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz

Az ingatlanról:

ALBERTIRSÁN ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK!A CASANETWORK  CEGLÉD  eladásra kínálja a 174600869 ALBERTIRSAI ELADÓ ÉPÍTÉSI TELKET.ALBERTIRSÁN szinte a város közepén egy 662 m2 ÉPÍTÉSI TELEK eladó. A telek minden közművel el van látva.A vezetékes vízen a csatornázáson és az áramon kívül még optikai kábelen bevezetett internet is megtalálható.A környék tökéletes, mert egy zsákutcában található az ÉPÍTÉSI TELEK, amely éjszakára zárható egy kapuval! Ebben a zsákutcában  összesen csak nyolc telek található! A nyolc telekből már csak három eladó. Ez a hirdetés a három eladó telek egyikét tartalmazza!  Az öt megépült ház legrégebbi darabja mindösszesen kettő és fél éves. 2018-ban épült.A zsákutca frissen aszfaltozott.  EXTRA lehetőség!!!Ha esetleg nincs olyan építési vállalkozó az ismeretségi körében  aki erre a ALBERTIRSÁN található ÉPÍTÉSI TELEKRE felépítse az Ön álom otthonát , akkor ebben is tudok segíteni !Ráadásul , ha általam ajánlott cég építi meg az új álom otthonát (aki egyébként ebben a zsák utcában az összeset építette ) , akkor a telek ára 13 M-ra csökken! A fotókon látott új házak az ön szomszédságában lesz amit ez a cég épített. Részleteket telefonon vagy emailban szívesen megadom.Ha meg van a pontos elképzelése ( akár tervrajza ) , hogy milyen legyen az új álom otthona akkor az ezen a helyen valóra válhat!Az ALBERTIRSAI ELADÓ TELEK jellemzői:- 662 m2- Csendes zsák utcában található- Víz , villany , csatorna , optikai internet a telken- Tehermentes- Azonnal birtokba vehetőMegtekintése kizárólag egyeztetett időpontban lehetséges!Amennyiben a 174600869 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált CSALÁDI HÁZ, ÉPÍTÉSI TELEK vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre.CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!


Lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Ft
20 évre
Ft/hó
% THM
10 évig fix kamatperiódussal és Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5811521


Lakáshitelek a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Lakáshitel
Ft
20 éves futamidőre
5 évig fix kamat
Ft /hó
THM:%
Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja
Lakáshitel
Ft
20 éves futamidőre
10 évig fix kamat
Ft /hó
THM:%
Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja
Lakáshitel
Ft
20 éves futamidőre
Végig fix kamat
Ft /hó
THM:%
Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

+36 20

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5811521

A telekről 19 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 662 m². A telek ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 22 659 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 76%-kal magasabb. Az ingatlant Urbán László referens a CasaNetWork Cegléd irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5811521. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.