star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Albertirsa

  • 1 799 m²

    telek

Vételár:

5,5 millió Ft

Eladó földterület Albertirsa

  • 1 799 m² telek

  • Eladó földterület Albertirsa


Ár:

5 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Albertirsa és Ceglédbercel között, 1798 m2-es Szántó besorolású telek eladó!
A terület egy gyönyörű erdős részen található, mégis mindössze 10 percre a Ceglédberceli vonatállomástól. Ide megvalósíthatja álmai kis tanyáját, vagy gazdálkodhat. Csend nyugalom biztosított. Jól járható úton lehet megközelíteni. Villany közművel eltátott, illetve fúrt kúttal rendelkezik. A területen található egy 12 m2 es kis tégla ház, amit akár bővíthet is, illetve rendelkezik még egy melléképülettel. Amennyiben egy olyan helyen szeretne élni, ami erdő közeli, és a csend nyugalom biztosított, úgy jöjjön el tekintse meg ezt e területet mert nem fog benne csalódni. Hívjon bizalommal.

A környékről:

Erdő mellett.


Elhelyezkedés

Albertirsa, 1798 m2-es Szántó besorolású telek eladó!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6404850


Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései
A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 799 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 5,5 millió Ft, négyzetméter ára 3 057 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 75%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Borbély Hajnalka referens a Balla Ingatlan - Kecskemét irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6404850. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.