Eladó ház Baja

  • 130 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Ár:

25 millió Ft

Eladó ház Baja

  • 130 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó ház Baja

  • 130m²


Ár:

25 000 000 Ft

Építés éve
nincs megadva
Szintek
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva
Fal építési anyaga
nincs megadva
Légkondícionáló
nincs megadva
Melléképület
nincs megadva

Az ingatlanról:

Szobák száma: 2szoba Alapterülete: 130 m2 Állapota: átlagosBecsült érték: 25.000.000 Ft
Minimál ára: 25.000.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!

Személyi jellegű belterületi ingatlan. Rendeltetése: lakás. A főépület földszintes. Alapozása beton, falazata tégla. Tetőszerkezete-héjazat anyaga cserép. Az ingatlan állapota közepes. Nem alápincézett. Helyiségei: 2 szoba, 1 gardrób, 1 közlekedő, 1 nappali, 1 konyha+ebédlő, 1 fürdőszoba, 1 Wc és 1 mosókonyha, A szobák és mellékhelyiségek padlóburkolata mettlachi és hajópadló. Fűtése:vegyes központi. Közművesítettsége: vezetékes víz, gáz, villany és csatorna. A melléképület rendeltetése 2 garázs, 1 műhely. Építési anyaga: tégla, állapota közepes. A garázsban vizes blokk, a műhelyben ipari áram van. Az ingatlan alapterülete szemrevételezés alapján körülbelül 130 m2 lehet.

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a www.arveresnet.hu (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.

Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.

Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.

Kérjük, kérdéseiket az info@arveresnet.hu (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.


Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 92

Mutasd

Ingatlannet kód: NET6202062


Az általad megtekintett eladó bajai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m². A családi ház ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 192 308 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Arveresnet.hu referens a Horváth József irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6202062. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.