star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baja, Józsefváros

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 521 m²

    telek

Vételár:

49 millió Ft

Eladó ház Baja, Józsefváros

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 521 m² telek

  • Eladó ház Baja, Józsefváros

  • 80m²


Ár:

49 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Baján a józsefvárosi városrészen, TESCO, boltok, iskola közelében, 521 nm-s telken, 80 nm-s teljes körűen felújított tégla építésű, tágas terekkel rendelkező, világos családi ház eladó. Az ingatlanban található 2 szoba, 1 félszoba, amerikai stílusú nappali-konyha-étkező, spájz, tusolós fürdőszoba+wc. Az ingatlanban a felújítás 2021-ben lett kész, a felújítás során új villany-vízvezetékek lettek bekötve, új központi gázcirkó-radiátoros fűtés lett kialakítva, új műanyag redőnyös nyílászárók kerültek beépítésre, újak a beltéri ajtók, új burkolatok kerültek lerakásra. kívülről 10 cm szigetelést kapott. Az ingatlan hűtéséről a nappaliban elhelyezett klíma gondoskodik, a biztonságról kívülről kamerarendszer figyeli a házat, ami tévéről nyomon követhető. Az udvaron található egy fedett terasz, tároló, mobil garázs. A kapuk elektronikusan működnek. Az ingatlan tetőszerkezete jó állapotú, palatetővel. Az ingatlan tehermentes. Teljes körű lakáshitel, jelzáloghitel , CSOK ügyintézését, és energetikai tanúsítvány készítését is vállaljuk. Megtekintési szándékával, illetve felmerülő kérdéseivel keressen bizalommal. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Baja, Józsefváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6202725


Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6202725

Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Baja, józsefvárosi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 521 m². További jellemzői: az építés éve 1970. A családi ház ára 49 millió Ft, négyzetméter ára 612 500 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Baja-Best Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6202725. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja, Józsefváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.