star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Bakonyszentkirály

  • 55 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 660 m²

    telek

Vételár:

20 millió Ft

Eladó ipari Bakonyszentkirály

  • 55 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 660 m² telek

  • Eladó ipari Bakonyszentkirály

  • 55m²


Ár:

20 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

A CasaNetWork Veszprém Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1609 referenciaszámú szerviz, benzinkutat.A Bakony északi részén, Zirctől 12 kilométerre északra, a Dudar- és az Aranyos-patak mentén terül el. A településen áthalad észak-déli irányban a 82-es főút, amelyről itt két alsóbbrendű útra is letérhetünk: kelet felé a 8219-es úton Csesznek, Bakonyoszlop és Dudar irányába, nyugat felé, a 83 107-es úton pedig Bakonyszentlászló, Bakonygyirót és Románd irányába.Nyugodt és csendes övezetben található.1995-óta működött, viszont jelenleg nem üzemelő szerviz, benzinkút, BAKONYSZENTKIRÁLY!Teljes berendezéssel, eszközökkel, gépekkel és ügyfélkörrel.- megfelelően felszerelve-gépesítve- kiváló befektetés: több cég található a terület közelében akiknek a nagy munkagépeket és teherautókat valamint a személyautókat rendszeresen tankolni kell! A szerviz, benzinkút leírása:- alapterület 35 nm- falazata tégla- telekméret 660 nm-  a wc külön- ipari áram bekötve- parkolásra saját udvaron belül nyílik lehetőség valamint garázsban isAmennyiben a  CasaNetWork által kínált szerviz, benzinkút, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, téglalakás, panellakás, telek/földterület felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!Csók Sándor - Ingatlan-képviselő+36 20 232-0315Ingatlanban otthon vagyunk!Amennyiben hitelben is gondolkodik, kollégám díjmentes, bank semleges ügyintézéssel áll rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Bakonyszentkirály


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6192571


+36 20

Ingatlannet kód: NET6192571


Az általad megtekintett eladó bakonyszentkirályi ipari 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az ipari ingatlanról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m², míg a hozzá tartozó teleké 660 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla. Az ipari ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 363 636 Ft. Az ingatlant Csók Sándor referens a CasaNetWork Veszprém irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6192571. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bakonyszentkirály ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.