Eladó ház Balassagyarmat

 • 132 m²

  alapterület
 • 4

  szoba
 • 5 587 m²

  telek

Ár:

56,5 millió Ft

Eladó ház Balassagyarmat 1. kép Eladó ház Balassagyarmat 2. kép Eladó ház Balassagyarmat 3. kép Eladó ház Balassagyarmat 4. kép Eladó ház Balassagyarmat 5. kép Eladó ház Balassagyarmat 6. kép Eladó ház Balassagyarmat 7. kép Eladó ház Balassagyarmat 8. kép Eladó ház Balassagyarmat 9. kép Eladó ház Balassagyarmat 10. kép Eladó ház Balassagyarmat 11. kép Eladó ház Balassagyarmat 12. kép Eladó ház Balassagyarmat 13. kép Eladó ház Balassagyarmat 14. kép Eladó ház Balassagyarmat 15. kép Eladó ház Balassagyarmat 16. kép Eladó ház Balassagyarmat 17. kép Eladó ház Balassagyarmat 18. kép Eladó ház Balassagyarmat 19. kép Eladó ház Balassagyarmat 20. kép

Eladó ház Balassagyarmat

 • 132 m² alapterület
 • 4 szoba
 • 5 587 m² telek

 • Eladó ház Balassagyarmat

 • 132m²


Ár:

56 500 000 Ft

Építés éve
nincs megadva
Szintek
nincs megadva
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs megadva
Melléképület
nincs megadva

Az ingatlanról:

EGY ÉLHETŐ - TERMÉSZETKÖZELI HÁZ...

Ebbe a kategóriába sorolható ez a DOMB-ház, vagy FÖLD-ház, amely a Balassagyarmat melletti Nyírjes üdülőövezetében fekszik.

A hatalmas, félhektáros telken, ősfák árnyékában bújik meg a "DOMB" mely a házat rejti.
A ház összterülete 192 m2, melyből 132 m2 a közvetlen lakótér.

Már maga a fogadtatás is kellemes benyomást kelt, a kő-rakott kerítés, és a mellette lévő "Flintstone" ház jellegű tárolóhelyiség megadja az alaphangot.

A kapu felől egy fedett teraszra érkezünk, ahonnan a garázs és a főbejárat is nyílik.

A házba lépve az ÖKO jelleget emelve azonnal szembe tűnnek az idegyártott egyedi fabútorok, melyek oly melegséggel töltik meg a tereket, hogy az ember már nem is akar többé elmenni innen.
A körkörös, egyenként is kupolás szerkezetű helyiségek olyan tágas, és világos tereket ölelnek körbe, melyek a régi katedrálisok érzetét kelti az emberben.

A ház belső tereit téglafalakból alakították ki, melyet kívülről egy 10 cm-es betonréteg fog egységes gömbhéjba. Erre került a vízzáró réteg, majd a földborítás.

A ház falai így 70-120 cm vastagok, melyek őseinktől lopott ötlet nyomán remek hang és hőszigetelést biztosítanak a háznak.

Az egyedi gyártású fa oldalablakokat/ajtókat felülvilágítók is kiegészítik, így a terek nem csak világosak, de a térérzetet is jelentősen növelik.

Az étkezőt a ház középpontjában alakították ki, a funkcionális helyiségek innen nyílnak, így ez egy valódi közösségi tér. A körben elhelyezkedő lakó és hálószobákból mindenki ide érkezik, és innen tud elvonulni a saját életterébe. A két hálószobát kiegészíti egy-egy kisebb gardrób szoba, mely jótékonyan rejti el a háziak ruhatárát.

A kertbe a ház több pontján is ki lehet lépni.

Nagyon izgalmas az, ahogy a kert "összenő" a házzal. Egyetlen folyamatos zöld felület az egész telek, melyet itt-ott facsoportok, bokrok, tűzrakó hely szakít meg. A kerti tó terepmunkái elkészültek, de a betelepítés már az új tulajdonosra vár.

A ház fűtését egy faelgázosító kazán által meghajtott központi fűtés biztosítja, a melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik.

A telken a közművek közül egyedül a villany érhető el. Ezért a vízellátást két fúrt kút biztosítja, a szennyvíz tárolására kétmedencés tározót építettek, melynek környezettudatos lebontása, és öntözésre való felhasználása szintén elősegíti az ÖKO szemléletet.

A hatalmas telek mintegy fele automata öntöző rendszerrel ellátott, mely a nyári szárazság idején is biztosítja a vegetáció egészséges, és a szemnek is üdítő állapotban tartását.

Amennyiben egy kellemes élettérben szeretné tölteni napjait, akkor jó szívvel ajánlom ezt a házat.

A Szlovák határ közelsége, a két ország közti gazdasági és kulturális kapcsolat jó alapot adhat akár vállalkozás-lakhatás célú befektetésnek is."""""
...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 205147


Elhelyezkedés

Balassagyarmat, Nyírjes puszta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET4477681


+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET4477681

Az Ön által megtekintett eladó balassagyarmati (Nyírjes puszta) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 132 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 587 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 56,5 millió Ft, négyzetméter ára 428 030 Ft, ami a balassagyarmati átlaghoz képest 54%-kal magasabb. Az ingatlant Borsós Attila referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4477681. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balassagyarmat ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.