star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balassagyarmat, Belváros

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 818 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Balassagyarmat, Belváros

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 818 m² telek

  • Eladó ház Balassagyarmat, Belváros

  • 160m²


Ár:

59 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Balassagyarmat belvárosában kínáljuk megvételre ezt a fantasztikus lehetőségekkel rendelkező ingatlant. Két lakás és három üzlethelyiség kapott helyet egy épületben, amely egy 818 m2-es összközműves, térburkolattal ellátott gondozott, parkosított telken áll. Két üzlethelyiség közvetlenül az utcáról megközelíthető, a harmadik az udvar felől nyílik. Ez utóbbi akár a lakóterület bővítési lehetőségét is jelentheti. Az udvar felől közelíthető meg a két lakás is. A nagyobbik 100 m2 alapterületű, melyben nappali, 3 hálószoba, konyha, 2 fürdő, konyha és gardrób került kialakításra. A kisebbik lakás 60 m2-es stúdiólakás, külön WC-helyiséggel és zuhanyfülkés fürdőszobával. Mindkét lakásban - a gázüzemű cirkófűtés mellett - gyönyörű kandalló készült. Az épület rendszeresen karbantartott és felújított. Az utolsó felújítás 4 éve volt.
A kert végében téglaboltozatos pince és tároló található.

A beltér:

Homlokzati hőszigetelés, új, korszerű nyílászárók, Igényesen kialakított belső terek, minőségi burkolatok, szép fürdőszobák jellemzik a lakótereket.

A környékről:

Belvárosi elhelyezkedés, rendezett környék, jó megközelítési lehetőség, elektromos kapubejáró, térburkolattal ellátott belső udvar és gyönyörűen parkosított kert fedett kerti kiülővel.


Elhelyezkedés

Balassagyarmat, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6011503


+36 30

Ingatlannet kód: NET6011503


Az általad megtekintett eladó Balassagyarmat, belvárosi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 818 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 374 375 Ft, ami a balassagyarmati átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Schummer Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6011503. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balassagyarmat, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.