star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balassagyarmat

  • 152 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

53 millió Ft

Eladó ház Balassagyarmat

  • 152 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Balassagyarmat

  • 152m²


Ár:

53 000 000 Ft

Építés éve
1982
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Balassagyarmat csendes utcájában, mégis a városközponthoz közel, tágas, önálló családi ház eladó!
A nyolcvanas években épült ház építőanyaga HB38-as tégla, ami mellé még egy sor kisméretű téglát is falaztak, így a ház szerkezetileg rendkívül stabil. A 152 m2-es ház kívül-belül jó állapotú, bár az akkori kornak megfelelő. Az ingatlan összközműves, fűtése radiátoros gázfűtés, a pincében elhelyezett cirkóról üzemel, a másodlagos fűtés lehetősége villany hőtárolós kályhákkal megoldott. A melegvíz ellátás villanybojlerrel megoldott. A ház földszintjén 3 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, Wc, előszoba, spejz található, burkolatai járólap, linóleum. A bejárat egy 14 m2-es teraszról nyílik, de a hátsó bejárathoz is tartozik egy 14 m2-es fedett terasz. A tetőtérben további 2 szoba, közlekedő, gardróbnak használható helyiség, valamint elől és hátul is erkély található. A pince szinten helyezkedik el a garázs, több tárolásra alkalmas jó állapotú mellékhelyiség, kazánház. A ház 700 m2-es rendezett telken fekszik, melyen termő gyümölcsfák vannak.
Néhány perc sétával a városban minden megtalálható, ami a komfortos élethez szükséges: buszpályaudvar,üzletek, iskolák, középiskolák, óvodák, bölcsőde, kórház, gyógyszertárak, uszoda, sport és kulturális létesítmények. Balassagyarmat város, Nógrád megye második legnépesebb települése, a Balassagyarmati járás székhelye és határátkelőhely Szlovákia felé az Ipoly folyó bal partján. Budapesttől 80 km-re, 22-es főút mellett helyezkedik el, óránként induló buszközlekedéssel.

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés

Köszönjük, hogy minket választ!


Elhelyezkedés

Balassagyarmat


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6243311


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6243311

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balassagyarmati családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 152 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 53 millió Ft, négyzetméter ára 348 684 Ft, ami a balassagyarmati átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Roza Ildikó referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6243311. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balassagyarmat ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.