star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balassagyarmat, Belváros

  • 79 m²

    alapterület

Vételár:

21 millió Ft

Eladó lakás Balassagyarmat, Belváros

  • 79 m² alapterület

  • Eladó lakás Balassagyarmat, Belváros

  • 79m²


Ár:

21 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2006
Emelet
földszint
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Belvárosban, társasház földszinti részén bevezetett, jó állapotú üzlethelyiség eladó! Az ingatlan jelenleg üzlettér, raktár és fürdő helyiségekből áll, az utca felől zárt előtérből illetve az udvar felőli bejáraton át is megközelíthető. Alapterülete, közművei és a társasházon belüli elhelyezkedése lehetővé teszi lakássá való átalakítását is. Autóbeálló a zárt udvarban külön megállapodással biztosított.


Elhelyezkedés

Balassagyarmat, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6268763


+36 30

Ingatlannet kód: NET6268763

A téglalakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 21 millió Ft, négyzetméter ára 265 823 Ft, ami a balassagyarmati átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Schummer Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6268763. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balassagyarmat, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.