star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Balassagyarmat

  • 246 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 641 m²

    telek

Vételár:

56 millió Ft

Eladó üzleti Balassagyarmat

  • 246 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 641 m² telek

  • Eladó üzleti Balassagyarmat

  • 246m²


Ár:

56 000 000 Ft

Építés éve
1963
Ingatlan állapota
felújított

A beltér:

150 m2-es vendéglő, családi házzal együtt Balassagyarmaton eladó!

A 641 m2-es telken 150m2-es vendéglő megnevezésű üzlethelyiség eladó, amely a közelmúltig vendéglátó-ipari egységként működött, de üzleti hasznosításának sok lehetősége van. Jelenlegi formájában kb. 100 fős rendezvényeknek is helyszínt adhat.
Ha szeretne vállalkozása mellett családi házát, vagy irodáját, itt megtalálja.
Az udvarban 12 m2-es nyári konyha, amely meleg-konyhának is használható.
Az1963-as építésű ház építőanyaga tégla, 2015-ben teljes körűen felújították és rendszeresen karban tartották. A teljes tetőszerkezetet kicserélték, megtörtént a vezetékek és nyílászárók cseréje, valamint a teljes épület szigetelése. A 90 m2-es ház kívül-belül jó állapotú, azonnal költözhető. Az ingatlan összközműves, fűtése radiátoros központi fűtés, de a gázfűtés is be van vezetve. Jelenleg a vegyes tüzelésű kazánnal fűtik nagyon gazdaságosan a házat. A meleg víz ellátás villanybojlerrel megoldott. A házban 3 szoba, konyha-étkező, 1 fürdőszoba Wc-vel , előszoba, spejz található, burkolatai parketta, járólap. A bejárat egy szép, 14 m2-es teraszról nyílik. A házhoz tartozik még egy 36 m2-es garázs elektromos kapuval, 18 m2-es tüzelő tároló, több tárolásra alkalmas jó állapotú mellékhelység, pince, kazánház.

3-5 perc sétával a városban minden megtalálható, ami a komfortos élethez szükséges: üzletek, iskolák, középiskolák, óvodák, bölcsőde, kórház, gyógyszertárak, uszoda, sport és kulturális létesítmények.Balassagyarmat város, Nógrád megye második legnépesebb települése, a Balassagyarmati járás székhelye és határátkelőhely Szlovákia felé az Ipoly folyó bal partján. Budapesttől 80 km-re, 22-es főút mellett helyezkedik el, óránként induló buszközlekedéssel.

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás

Köszönjük, hogy minket választ!


Elhelyezkedés

Balassagyarmat


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6351907


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


270 000 000 Ft

Balassagyarmat

  • Szobák: 21
  • Alapterület: 840m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6351907

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balassagyarmati vendéglátói 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A vendéglátói ingatlanról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 246 m², míg a hozzá tartozó teleké 641 m². További jellemzői: az építés éve 1963, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A vendéglátói ára 56 millió Ft, négyzetméter ára 227 642 Ft, ami a balassagyarmati átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Roza Ildikó referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6351907. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balassagyarmat ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.