star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonalmádi, Újhegy

  • 2

    szoba
  • 1 943 m²

    telek

Vételár:

51,9 millió Ft

Eladó földterület Balatonalmádi, Újhegy

  • 2 szoba
  • 1 943 m² telek

  • Eladó földterület Balatonalmádi, Újhegy


Ár:

51 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Panorámás zártkert eladó Balatonalmádiban!A CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1457-es számú panorámás zártkertjét Balatonalmádiban!A balatonalmádi zártkert jellemzői:- a jó adottságú teleknél az erdő öleléséből nyílik elragadó panoráma a Balatonra és a környező tájra- Mk (kertes mezőgazdasági) 4-es övezetben fekszik- zártkert, művelési ága gyümölcsös- az ingatlan vásárlása kifüggesztésköteles- környezete nyugodt, barátságos; telke vendégmarasztaló nyaralóhely, a kert minden pontjáról rálátunk a Balatonra- a jelenlegi téglaépület és pince üdülésre, hétvégi házként használható, feltöltődésre, kikapcsolódásra; korabeli technológiának megfelelő épületszerkezetekkel, fala statikailag állékony     - per-, teher- és igénymentes, rendezett tulajdonviszonyúAmennyiben a 1457-es számú a CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda által hirdetett balatonalmádi zártkert vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon a megadott telefonszámon! + 36 20 250 4403Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork - nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk!


Elhelyezkedés

Balatonalmádi, Újhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6263144


CasaNetWork Balatonalmádi

CasaNetWork Balatonalmádi

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6263144

CasaNetWork Balatonalmádi

CasaNetWork Balatonalmádi

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Balatonalmádi, Újhegyi telek 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A telekről 18 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 943 m². A telek ára 51,9 millió Ft, négyzetméter ára 26 711 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Schultheisz Brigitta referens a CasaNetWork Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6263144. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi, Újhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.