star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatoncsicsó

  • 5 870 m²

    alapterület

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó nyaraló Balatoncsicsó

  • 5 870 m² alapterület

  • Eladó nyaraló Balatoncsicsó

  • 5 870m²


Ár:

24 900 000 Ft

Az ingatlanról:

 
A BALATONCSICSÓI BÁDI SZŐLŐHEGYEN, NAGYON SZÉP KÖRNYEZETBEN KÍNÁLUNK ELADÁSRA 5.870 NM-ES MŰVELT, 3%-BAN BEÉPÍTHETŐ TELKET. 
A hirdetésben a telekre tervezett és felépíthető épület látványterve látható. 
Balatoncsicsó a Balaton északi partjától alig 8 km-re, a Nivegy-völgy közepén fekvő 220 fős falucska rendezett utcákkal. A falut körbevevő hegyek zöldelnek a példásan gondozott szőlőültetvényektől, melyek között a régi borospincék oromzatai bújnak meg.  Mindenütt a természet szépségét, a nyugalmat árasztó dombokat, erdőket láthatjuk, ahol hamónia keríti hatalmába az embert. 
A telek alakja szép. kedvező hosszúság és szélesség arányokkal, csaknem szabályos téglalap alakban, melyet 3 teljes oldalon út vesz körül. Megközelítése jól járható úton, személy autóval is könnyedén lehetséges. A teljes terület 96%-a szőlő besorolású, a fennmaradó 560 nm rét. 
Építési övezeti besorolása MK-2
Mely 3%, max. 100 nm beépíthetőséget jelent. 
A telek vízellátását fúrt kút biztosítja, áram a telek határ mellett. 
További információkért és a megtekintés ügyében keressen a megadott elérhetőségeken. A tervezett épület műszaki dokumentációja rendelkezésre áll, érdeklődés esetén megtekinthető ill. e-mail-ben továbbítom.
 Lakáskulcs Ingatlan Iroda, Balatonfüred, Aranyhíd sétány 8. Aura Homes Társasház nyugati oldal


Elhelyezkedés

Balatoncsicsó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6318154


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6318154

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

A nyaralóról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 5 870 m². A nyaraló ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 4 242 Ft. Az ingatlant Valkó Ágnes referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6318154. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatoncsicsó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.