star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonfenyves

  • 100 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 308 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonfenyves

  • 100 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 308 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonfenyves

  • 100m²


Ár:

120 000 000 Ft

Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínál Balatonfenyvesen a vasút és a Balaton között egy kétszintes, két külön bejárattal rendelkező, 100 m2 összterületű iker nyaralót, amihez 308 m2-es telek tartozik.

 

Az ingatlan felosztása a következő:

a földszinten egy nappali-étkező, egy konyhafülke, egy zuhanyzós fürdőszoba, egy külön WC, két hálószoba és egy fedett terasz található. Az emeleti rész ennek a pontos tükörképe, tehát az elosztása megegyezik. Ide egy külön, zárt lépcsőfeljárón keresztül tudunk feljutni.

 

Közműveket tekintve a gáz kivételével minden bekötésre került, tehát a víz, a villany és a csatorna is. Saját split klíma be lett szerelve mind a két lakrészbe, így a hűvösebb napokon ezzel lehet fűteni, és a meleg időben természetesen hűteni. Külön hőszigetelést nem kapott az ingatlan, nyílászárók fából készültek, tető dupla cserépfedésű.

 

Parkolni a zárt udvarban több autónak is lehetséges. A telek osztatlan közös tulajdonban van, használati megosztással, a mérőórák külön vannak.

 

Az ingatlan folyamatos karbantartás alatt volt: az elmúlt években a térkövezés, klíma beszerelés, kerítés, bútorozás, konyha és új villanyhálózat felújítása történt.

 

Több opció is rendelkezésre áll az új tulajdonosnak. Saját célra, több generációs családnak, nagyobb baráti társaságoknak, vagy akár befektetés, kiadás céljából is tökéletes választás lehet. A legközelebbi kiépített szabad strand mindössze 100 méterre található, így tényleg csak egy törölközőre és egy strandpapucsra van szüksége és már élvezheti is a Balaton kínálta lehetőségeket. Az árba a teljes berendezés beletartozik.

 

Jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant, ne hagyja ki ezt a kínálkozó lehetőséget. Legyen most Ön az első!

Irodáink:

8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)

8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. 

 

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. 
Az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatónkat:

 
https://www.citycartel.hu/adatkezeles/

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Gázvezeték a telek előtt.
Kilátás: Vegyes.
Felújítva: 2014.


Helyiségek

Erkély
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Wc
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Nappali
nincs megadva
Wc
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Nappali
nincs megadva

Elhelyezkedés

Balatonfenyves


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6257040


+36 70

Ingatlannet kód: NET6257040


Az általad megtekintett eladó balatonfenyvesi nyaraló 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 308 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fűtés típusa nincs. A nyaraló ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 1 200 000 Ft, ami a balatonfenyvesi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Graszl Norbert referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6257040. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfenyves ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.