star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfenyves

  • 175 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 380 m²

    telek

Vételár:

172 millió Ft

Eladó ház Balatonfenyves

  • 175 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 380 m² telek

  • Eladó ház Balatonfenyves

  • 175m²


Ár:

172 000 000 Ft

Építés éve
2021
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladásra kínáljuk Balatonfenyves csendes utcájában, a vízparttól mintegy 600 méterre, csendes utcában egy két utcára nyíló, megosztható 1380 négyzetméteres telken, helyi díjnyertes építész által tervezett kettő, egyenként 85 és 90 négyzetméteres új építésű családi házat. Mindkét épület kiváló anyagokból, igényes kivitelezésben épült, teljes modern bútoraival, beépített gépesített konyhákkal kerül értékesítésre. Táv vezérelhető elektromos fűtés, inverteres klíma szintén az épületek tartozéka. A telken egy harmadik lakóház is tervezésre került, ezt a leendő tulajdonos megépítheti. A telek megosztható. Az ingatlanokban amerikai konyhás nappalik, kettő-kettő hálószoba, fürdőszoba, emeleten mosdó wc-vel, erkély, a földszinten tágas világos terasz szolgálják a kényelmet.
Az ingatlan új kerítéssel, elektromos kapuval, teljes térkövezéssel kerül átadásra. Azonnal birtokba vehető. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.


Elhelyezkedés

Balatonfenyves


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6268543


+36 70

Ingatlannet kód: NET6268543

Az általad megtekintett eladó balatonfenyvesi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 175 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 380 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 172 millió Ft, négyzetméter ára 982 857 Ft, ami a balatonfenyvesi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens a János Nacsa irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6268543. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfenyves ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.