star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfüred

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

230 millió Ft

Eladó lakás Balatonfüred

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Balatonfüred

  • 80m²


Ár:

230 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2018
Emelet
1.
Szobák száma
3
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

LOKÁCIÓ, LOKÁCIÓ, LOKÁCIÓ! AZ ILYEN ELHELYEZKEDÉSSEL RENDELKEZŐ INGATLANT NEVEZIK AZ INGATLANOK KIRÁLYJÁNAK!BALATONFÜREDEN A 71-ES ÚT ALATT, VILÁGÖRÖKSÉG- VÁROMÁNYOS TERÜLETEN!TOVÁBB IS TUDJA TETÉZNI AZ INGATLAN ADOTTSÁGA; A REFORMKORI VÁROSRÉSZ VILLANEGYED RÉSZÉBEN ELADÓ EGY CSODÁLATOS 3 SZOBÁS LAKÁS EGY 8 LAKÁSOS TÁRSASHÁZBAN!A Huray utca 2021-2022-ben teljeskörű megújuláson megy keresztül, a parkoló területén kerül kivitelezésre a város új színházépülete a prima primissima díjas Tima Zoltán (Kossuth tér rehabilitációja, Ferihegy Sky Court, Dorottya udvar) tervei alapján. A fotók között található látványtervek a 2022 végére megvalósuló állapotokat mutatják. A jelenlegi parkoló megszűnik, az utca forgalomcsillapított sétálóutcává kerül átalakításra az itt lakók behajtásának biztosításával. A kialakítandó környezet 2 éven belül az ingatlanértékek további növekedését valószínűsítik.Az ingatlan nagyon magas minőségben készült.Helyiségek: előtér, nappali-étkező-konyha, kamra, 2 db hálószoba, fürdőszoba, külön toilette, erkélyAz ingatlan 83,5 m2, amelyből 77m2 a lakás alapterület, 13m2 az erkély.Az ingatlan fűtési-hűtési rendszerét "H-tarifás" HOVAL hőszivattyú biztosítja, amely nemcsak alacsony fenntartási költséget biztosít, de a lakások egészségre nem ártalmas nyári hűtését is garantálja.A lakás kulcsrakész és költözhető, magas minőségben kivitelezett (fa svédpadló, gépesített konyhabútor). A lakásban található berendezési és felszerelési tárgyak  a megállapodás részét képezhetik.A ház esztétikus külső megjelenését biztosítandó egységes elektromos redőny és szúnyogháló rendszer került kiépítésre.
Az emeleti lakásokat prémium Renson árnyékolók teszik otthonosabbá.A lakásban a teljes harmóniát érezni, mind a kialakítás tekintetében, mind az egyedülálló lokációja végett.Az ingatlanhoz felszíni parkolóhely is tartozik, amelyet szintén az ár részét képezi.Az ingatlan közvetelen a beruházótól vásárolható meg, az ár az 5% áfát tartalmazza.
Amennyiben Balatonfüred ezen részen szeretett volna ingatlant vásárolni, éljen a lehetőséggel, mert ez tényleg a nagyon ritka alkalmak egyike.KIZÁRÓLAGOS ÉRTÉKESÍTÉS, MEGTEKINTÉSHEZ IDŐPONT EGYEZTETÉS:LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8.(AURA HOMES NYUGATI OLDAL)
+36309481140


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6242540


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6242540

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonfüredi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 230 millió Ft, négyzetméter ára 2 875 000 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant Ávor Zsuzsa referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6242540. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.