star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfüred, Óváros

  • 105 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

82 millió Ft

Eladó lakás Balatonfüred, Óváros

  • 105 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Balatonfüred, Óváros

  • 105m²


Ár:

82 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

 TÉGLALAKÁS BALATONFÜREDEN  A CASANETWORK  veszprémi Ingatlaniroda eladásra kínálja 1964-es számú KIVÁLÓ ADOTTSÁGÚ TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁST BALATONFÜREDEN A CASANETWORK által kínált TÉGLALAKÁS  tulajdonságai:- Balatonfüred belvárosi részén, központhoz közeli környezetben, családi házak szomszédságában található- a közelben orvosi rendelő, iskola, óvoda és bevásárló központ teszi kényelmesebbé a mindennapokat- a gyermekek egyedül is közlekedhetnek- 4 lakásos társasház tiszta, rendezett közösségi terekkel- a tetőt és a nyílászárókat nemrégiben cserélték, illetve a fűtés korszerűsítése is megtörtént, takarékos (kondenzációs kazán)- kelet-nyugati fekvésű, nagy méretű, zöld fák ölelésében- az épület külső szigetelése mellett redőnyök és klíma teszi kényelmessé a meleg nyári napokat   - ingyenes parkolási lehetőség a társasház mellett- befektetésnek is ideális- a Balaton part 10-15 perc kényelmes sétával megközelíthető    Amennyiben a 1964-es számú CASANETWORK veszprémi iroda által kínált BALATONFÜREDI TÉGLA LAKÁS  vagy más kínálatunkban található  LAKÁS vagy más ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. +36204300411Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges ügyintézéssel áll rendelkezésére. CASANETWORK - Nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk!


Helyiségek

Erkély
7.5m²
Közlekedő
8m²
Szoba
8m²
Szoba
9m²
Szoba
8m²
Fürdőszoba
4.5m²
Szoba
30m²
Kamra
1m²
Wc
1.2m²
Előszoba
3.8m²
Konyha
6.5m²
Közlekedő
1.8m²
Fürdőszoba
3.2m²
Szoba
10m²
Szoba
7m²

Elhelyezkedés

Balatonfüred, Óváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6431125


CasaNetWork Veszprém

CasaNetWork Veszprém

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6431125

CasaNetWork Veszprém

CasaNetWork Veszprém

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Balatonfüred, Óvárosi téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 82 millió Ft, négyzetméter ára 780 952 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csalagovits István referens a CasaNetWork Veszprém irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6431125. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred, Óváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.