star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfőkajár

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 490 m²

    telek

Vételár:

102 millió Ft

Eladó ház Balatonfőkajár

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 490 m² telek

  • Eladó ház Balatonfőkajár

  • 100m²


Ár:

102 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN:
A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja ezt 100 m2 alapterületű, kétszintes ikerházrészt Balatonfőkajáron, a Balatontól 4 km távolságra. Kétlakásos ikerház építésére rendelkezik engedéllyel a beruházó. Az építkezés szerződéskötés esetén indul meg Balatonfőkajár új építésű házakkal övezett területén.
A saroktelekre épülő ingatlan a település északi részén található, csendes környezetben, megközelítését két utca felől is aszfaltozott út biztosítja. Átmenő forgalom nincs.
A földszinten található egy előtér és közlekedő, innen nyílik az amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba és a fürdőszoba + WC. Az emeletre vezető lépcsőn egy galériába jutunk, innen nyílik a fenti fürdőszoba + WC és egy hálószoba. A nappaliból léphetünk ki a 43 m2-es, pergolával fedett teraszra.
A Lido Home által kínált új építésű családi ház főbb jellemzői:
- 15 cm-es hőszigetelés
- 30 cm-es tégla főfal
- 3 rétegű üvegezés
- Műanyag nyílászárók
- Betoncserép tetőhéjazat
- Hőszivattyús fűtés
- Térkövezett gépkocsi beálló
Ajánlom otthonteremtésre mindazoknak, akik vidéki csendre, a természet és a Balaton közelségére vágynak.
Ha a vásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más, kínálatunkban szereplő telek, ház, nyaraló vagy lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
10m²
Fürdőszoba
6m²
Amerikai konyha
33m²
Fürdőszoba
5m²
Szoba
9m²
Szoba
12m²
Előszoba
10m²
Szoba
5m²
Közlekedő
10m²

Elhelyezkedés

Balatonfőkajár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6419086


+36 30

Ingatlannet kód: NET6419086

Az általad megtekintett eladó balatonfőkajári ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 490 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. Az ikerház ára 102 millió Ft, négyzetméter ára 1 020 000 Ft, ami a balatonfőkajári átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Ádám Szilvia referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6419086. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfőkajár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.