star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfőkajár

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 3 800 m²

    telek

Vételár:

52,9 millió Ft

Eladó ház Balatonfőkajár

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 3 800 m² telek

  • Eladó ház Balatonfőkajár

  • 70m²


Ár:

52 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Kizárólag a balatonkenesei LIDO HOME kínálatában!
Balatonfőkajár, csendes, természetközeli részén eladó egy felújított lakóház.
A ház 2010-ben épült YTONG-ból, 2022-ben csupasz falakig visszabontották és felújították. Teljesen új a tető cserepes lemez borítással, külsőleg 8 cm hőszigetelés került a falakra, a nyílászárókat hőszigetelt műanyagra cserélték, teljesen újak a burkolatok, a fürdőszoba, a helyiségeken praktikus tolóajtók vannak, beépítésre került egy szép, gépesített konyha.
Helyiségek: amerikai konyhás nappali, két szoba, fürdőszoba, terasz. A terasz jelenleg még nincs teljesen kész, de igény szerint a tulajdonos befejezi.
A telek nagy. Itt kialakíthat konyhakertet, játszóteret, élvezheti a gyümölcsfák zamatos termését, tarthat akár állatokat is.
A madárcsicsergős környezet tökéletesen alkalmas arra, hogy a mindennapok rohanásából elvonuljunk, pihenjünk, relaxáljunk. De ha aktív pihenésre vágyunk, akkor biciklire pattanunk, és a tavaly átadott bicikliúton percek alatt a balatonakarattyai Bercsényi strandon lehetünk, ami a háztól 6 km-re van.
A ház fenntartása nagyon gazdaságos, mivel az épületnek kiváló a hőszigetelése. A fűtést/hűtést inverteres klíma gondoskodik. A vízellátást saját fúrt kút házivízművel látja el.
Az ingatlan belterületi, a szomszédok nagy része állandó lakó.
Ha felkelltette az érdeklődését ez a felújított házikó, keressen bizalommal!
LIDO HOME - INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!


Elhelyezkedés

Balatonfőkajár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6466890


Lido Home Balatonkenese

Lido Home Balatonkenese

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6466890

Lido Home Balatonkenese

Lido Home Balatonkenese

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonfőkajári családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 800 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 52,9 millió Ft, négyzetméter ára 755 714 Ft, ami a balatonfőkajári átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Koleszár Ildikó referens a Lido Home Balatonkenese irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6466890. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfőkajár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.