star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 47m²


Ár:

19 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Balatonfűzfő Gyártelepen eladó egy 47 nm-es, 1,5 szobás, galériás, ablakos konyhás és fürdőszobás tégla lakás egy földszintes, csendes társasházban. Az ingatlanba új nyílászárók kerültek beépítésre, a szobák és a galéria padlószőnyeget kaptak, a fürdőszobát és konyhát a leendő új tulajdonos saját igényei szerint fejezheti be. Az ingatlan megközelítése mind autóval, mind távolsági busszal könnyen megoldható, csendes környék, a strandok is 10 percen belül elérhetőek, így kiváló lehetőség akár kiadásra is. Ha ajánlatom felkeltette érdeklődését, várom jelentkezését!
Érd: Leveszyné Kengyeli Diána 30/3294954

Referencia szám: LK056148


Elhelyezkedés

Balatonfűzfő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6374733


Az általad megtekintett eladó balatonfűzfői téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 423 404 Ft, ami a balatonfűzfői átlaghoz képest 56%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kengyeli Diána referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6374733. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfűzfő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.