star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonfűzfő

  • 77 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 291 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Balatonfűzfő

  • 77 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 291 m² telek

  • Eladó ház Balatonfűzfő

  • 77m²


Ár:

54 900 000 Ft

Építés éve
1972
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Balatonfűzfőn, csendes utcában eladó egy kiváló paraméterekkel rendelkező, körbekerített, 1290 nm-es saroktelken lévő, ipari árammal is rendelkező lakóingatlan, melyen 3 épület található.- A legrégebbi ház, mely kőből épült, kb. 30 nm-es, nádtetős, fafödémes és boros pince nyílik belőle. Összközműves, itt van a javításra, vagy cserére szoruló gázkazán és a vegyes tüzelésű kazán, mely az újabb ház fűtését is biztosítja.- Közvetlen mellette látjuk az 1972-es, tégla építésű, palatetős, betonfödémes, 2 szoba - konyha - étkezős, 77 nm-es, jó állapotú lakóházat. Az eredetileg nagy terasz beépítésre került, korszerű műanyag nyílászárókkal, így nagyobbítva a lakórészt. A ház többi ablaka még az eredeti, dupla szárnyas, fa, melyek jól záródnak, redőnyösek. A meleg vizet villanybojler adja. A villanyvezetékek pár éve felújításra kerültek.- A harmadik épület szintén tégla és betonfödémes, nyeregtetős, garázs és tároló funkcióval.Az udvar gondozott, van őszi, sárgabarack, dió, körte, szilva és ringló fák, valamint néhány állattartásra használható melléképület.Az ingatlan alkalmas állandó lakás céljára, nyaralásra, vagy befektetésnek is kiváló. Hitel, CSOK igényelhető rá.

Referencia szám: HZ059706-IN


Elhelyezkedés

Balatonfűzfő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6386038


Antalné Gergő Mária

Antalné Gergő Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6386038

Antalné Gergő Mária

Antalné Gergő Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonfűzfői családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 291 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 712 987 Ft, ami a balatonfűzfői átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Antalné Gergő Mária referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6386038. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfűzfő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.