star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

36,9 millió Ft

Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Balatonfűzfő

  • 50m²


Ár:

36 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Balatonfűzfő (Fűzfőgyártelep) csendes utcájában található magasföldszinti társasházi lakás. Alapterülete 50 m2, valamint tartozik hozzá egy 20 m2-es terasz.
A lakásban kialakításra került egy előtér, amiből a nappali, a konyha-étkező és a fürdőszoba WC-vel nyílik illetve egy hálószoba.
A lakás a közelmúltban teljes felújításon esett át, melynek során közműcsere és burkolatcsere történt, illetve új külső-belső nyílászárókat is kapott. Ablakai redőnnyel ellátottak.
Az épület 1970 körül épült.
A lakás melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik, fűtését elektromos panelek biztosítják. Gáz fűtéssel nem rendelkezik, bár a gázcsonk be van kötve.
Az ingatlan egyedi közműórákkal rendelkezik.
Tárolásra szolgál egy 6 m2 – es az erkélyen felállított tároló.
Parkolás az utcán megoldott.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérem, hívja a Haus-Grund Ingatlanirodát.
Hiteligénye esetén megkeressük Önnek a legkedvezőbbet.


Elhelyezkedés

Balatonfűzfő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6459243


Haus-Grund Ingatlaniroda

Haus-Grund Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Haus-Grund Ingatlaniroda

Haus-Grund Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonfűzfői téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 36,9 millió Ft, négyzetméter ára 738 000 Ft, ami a balatonfűzfői átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Haus-Grund Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6459243. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfűzfő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.