star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonkeresztúr

  • 72 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 470 m²

    telek

Vételár:

89,99 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonkeresztúr

  • 72 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 470 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonkeresztúr

  • 72m²


Ár:

89 990 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Balatonkeresztúron, mindösszesen 5-6 perc kényelmes sétára a parttól, vált eladóvá, ez a nagy szilárdságú, beton sávalappal rendelkező, könnyűszerkezetes Üdülő épület, besorolású ingatlan. Az épület 2013-ban, vázas építési móddal, fa anyagból került megépítésre. (előre kezelt fa szerkezet) A vázszerkezetbe 20cm kőzetgyapot került mely, kívül fa burkolatból belül pedig gipszkartonból készült. A külső homlokzatra 8cm-es nikecell szigetelés került, mely nemesvakolattal lett ellátva. Tető fedése mediterrán betoncserép. Födém szigetelés : 20 cm kőzetgyapot.
Az ingatlanban belépve egy nagy közösségi térbe, az amerikai konyha nappaliba érkezünk, melyből minden helyiség megközelíthető. Az utcafronton kialakításra került 2 külön bejáratú szoba, mellettük pedig a külön fürdő és a külön mellékhelység. Visszatérve a nagy térrel rendelkező közöségi térbe mely 36.5m-es, léphetünk ki a a fedett teraszra melynek a nagysága 22m2. Az épületbe bevetésre került a víz, a villany valamint a szennyvíz, a gáz pedig telekhatáron megtalálható. Fűtésről egy központilag elhelyezett nagy teljesítményű, öntöttvas kandalló gondoskodik. Az udvar igényesen parkosított, valamint még egy melléképület is található a telek hátsó részén. Gépkocsi parkolása az udvarba, fedett beálló alatt megoldott. A ház kamerarendszerrel felszerelt. Ha Ön szeretne egy csendes utcában, de nem túl távol a Balatontól egy jó kis ingatlant, amit akár télen-nyáron bármikor használhat, akkor ez egy jó választás lehet.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, terasz, új nyílászárók, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, kertvilágítás, melléképület, amerikai konyha, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, kandalló, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Balatonkeresztúr, Balatonkeresztúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6463076


+36 30

Ingatlannet kód: NET6463076


Az általad megtekintett eladó balatonkeresztúri (Balatonkeresztúr) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m², míg a hozzá tartozó teleké 470 m². További jellemzői: az építés éve 2013. Parkolási lehetőség: nincs. A nyaraló ára 89,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 249 861 Ft, ami a balatonkeresztúri átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6463076. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonkeresztúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.