star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonlelle

  • 260 m²

    alapterület
  • 12

    szoba
  • 1 340 m²

    telek

Vételár:

187 millió Ft

Eladó ház Balatonlelle

  • 260 m² alapterület
  • 12 szoba
  • 1 340 m² telek

  • Eladó ház Balatonlelle

  • 260m²


Ár:

187 000 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
3
Szobák száma
12
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

A balatonlellei City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonlelle csendes, nyugodt utcájában egy 260 négyzetméteres, téglaépítésű családi házat, ami egy 1340 négyzetméteres telken helyezkedik el. Balatontól 800 méterre található.

Az alagsorban jelenleg egy jól bejáratott étterem üzemel.

Földszinten egy lakrész van kialakítva, amely 2 hálószobából, konyha+étkező, egy nappali és egy kádas fürdőszobából WC-vel áll.

Emeleti részen 4 vendégszoba található zuhanyzós fürdőszobával, illetve 1 közös konyha. Mindegyik szobához tartozik erkély.

A ház folytatásában 3 apartman lett kialakítva. Felosztásukat tekintve: nappali, konyha, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és egy hálószobából állnak. Mindegyik klimatizált és tartozik hozzájuk egy kis terasz.

Parkolás az udvarban fedett beálló alatt több autónak van lehetőség.

Közművek közül minden bekötésre került, tehát a víz, villany, gáz és csatorna is.

Kiváló befektetési lehetőség, mivel a vendégszobák és az apartmanok is fűthetők, így egész évben üzemeltethető, ami garantálja a biztos bevételt! 

 

További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!

 

Irodáink:

8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)

8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. 

 

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. 
Az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatónkat:

 
https://www.citycartel.hu/adatkezeles/

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Elhelyezkedés

Balatonlelle


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6154327


+36 70

Ingatlannet kód: NET6154327

Az általad megtekintett eladó balatonlellei családi ház 12 szobával rendelkezik (ebből 12 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 260 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 340 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 187 millió Ft, négyzetméter ára 719 231 Ft, ami a balatonlellei átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Graszl Norbert referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6154327. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonlelle ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.