star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonlelle

  • 240 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

79,99 millió Ft

Eladó ház Balatonlelle

  • 240 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Balatonlelle

  • 240m²


Ár:

79 990 000 Ft

Építés éve
1978
Szintek
2
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Kizárólag nálunk!

 

A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínál Balatonlelle állandóan lakott részén, egy téglából épült, 3 szintes, önálló, 240 m2 összterületű családi házat, amihez 700 m2-es telek tartozik.

 

Az ingatlan felosztása a következő:

a földszinten egy nappali, egy konyha étkezővel, két hálószoba, egy kádas fürdőszoba és egy külön WC található. Az emeleti részre a nappaliból kialakított lépcsőn tudunk feljutni, ahol egy közlekedő, három hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel van.

 

A szuterént szintén a nappaliból tudjuk megközelíteni, ahol egy egyállásos garázs, egy konyha étkezővel és további két szoba található.

 

Közműveket tekintve minden bekötésre került, tehát a víz, a villany, a csatorna és a gáz is. Fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik az egész épületben, fával vagy gázzal működtethető.

 

Az épület a 80-as évek elején épült, az akkori kornak megfelelő állapotban van. Szerkezetileg, statikailag kiváló, de korszerűsítésre, modernizálásra vár. A magasföldszinti részen a konyha, az egyik hálószoba, a fürdőszoba, WC, a villany és a vízvezetékek felújításra kerültek, valamint az emeleti részen a nyílászárók műanyagra lettek cserélve.

 

Az ingatlan részét képezi továbbá egy 40 m2-es, lapos tetős melléképület is.

 

Kiváló lehetőségeket rejt magában az ingatlan, akár nagyobb családosoknak, de befektetők részére is. A szintek akár külön is szeparálhatóak, és a telek méretéből adódóan további opciók állnak az új tulajdonos rendelkezésére, gondolok itt bővítésre, újabb épület, medence kialakítása. Itt már csak Önön múlik, mit szeretne belőle kihasználni.

 

A Balaton, tömegközlekedés, bevásárlási lehetőségek mind 10-15 perces kényelmes sétára található.

 

Jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant, ne hagyja ki ezt a kínálkozó lehetőséget. Legyen most Ön az első!

 

További kérdések esetén állok rendelkezésére a hét bármely napján.

 

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. 

 

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. 
Részletes adatkezelési tájékoztatónkat megtalálja honlapunkon.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Közlekedő
nincs megadva
Wc
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Nappali
nincs megadva

Elhelyezkedés

Balatonlelle


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6406145


+36 70

Ingatlannet kód: NET6406145

Az általad megtekintett eladó balatonlellei családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 79,99 millió Ft, négyzetméter ára 333 292 Ft, ami a balatonlellei átlaghoz képest 48%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Graszl Norbert referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6406145. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonlelle ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.