star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonlelle

  • 1 083 m²

    alapterület

Vételár:

25 millió Ft

Eladó földterület Balatonlelle

  • 1 083 m² alapterület

  • Eladó földterület Balatonlelle

  • 1 083m²


Ár:

25 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Balatonlellén, a vízparttól mintegy 1500 méterre, új parcellázású, 1083 négyzetméteres építési telket. Beépíthetőség 30%. Közművek bekötése folyamatban van, ennek költsége mintegy 1.8 millió forint az új tulajdonosra vár. A telek rendkívül kedvező 25.5 millió forintos bevezető áron kerül értékesítésre. Az újonnan nyitott utcában az építkezések már elkezdődtek. Igény esetén akár felépítjük álmai házát rövid idő alatt. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze?
Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében. Megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon.


Elhelyezkedés

Balatonlelle


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6439673


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6439673

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései
A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 083 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A telek ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 23 084 Ft, ami a balatonlellei átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6439673. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonlelle ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.