star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonszemes

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 788 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Balatonszemes

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 788 m² telek

  • Eladó ház Balatonszemes

  • 90m²


Ár:

65 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Balatonszemes víz közeli csendes utcájában egy 788 négyzetméteres hangulatos telken az 1960-as években vegyes falazattal épült , majd nemrégiben egy hozzáépítéssel kibővült akár két generáció együttélésére is alkalmas remek lehetőségeket rejtő, frissen felújított családi házat. A hozzáépített bővítés tetőtere is beépíthető, de ez már az új tulajdonos feladata lesz. Az ingatlan első felében kettő szoba, nappali, konyha és fürdő található. A hátsó új épület egy közlekedőből nyílik. Itt nappali konyhával, kettő szoba és egy tágas fürdőszoba alkotják a helyiségeket. Az udvar lehetőséget ad akár konyhakert kialakítására is. A Balaton part, a szabad strand, pár perc sétával elérhető. A községben közintézmények, bevásárlási, szórakozási lehetőségek mind megtalálhatók. Autópálya lehajtó, vasútállomás, hajóállomás, távolsági autóbusz pályaudvar könnyíti a közlekedést. Az ingatlan remek lehetőség állandó lakhatásra, nyaralónak, vendégháznak, befektetésnek. Azonnal birtokba vehető. Szeretné megvásárolni?
Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.


Elhelyezkedés

Balatonszemes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6346778


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6346778

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonszemesi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 788 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 722 222 Ft, ami a balatonszemesi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6346778. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszemes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.