star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonszárszó

  • 160 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 486 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó lakás Balatonszárszó

  • 160 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 486 m² telek

  • Eladó lakás Balatonszárszó

  • 160m²


Ár:

120 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Balatonszárszón teljesen újjá varázsolt, két lakásos - több funkcióra is kiváló - családi házat kínál eladásra 6371-es számon a LIDO HOME ingatlaniroda. A 100 m2-es, földszinti részen található két szoba és egy amerikai konyhás nappali fürdőszobával, az 560 m2-es tetőtérben szintén van két szoba, amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával. Mindkét szinten van egy-egy hatalmas, kb. 30 m2-es terasz. A víz, szennyvíz, villany és gáz újra lett vezetékelve, lent és fent egy-egy külön gázkazán szolgáltatja a fűtést és a melegvizet. Mindkét konyhában új konyhaszekrény található, gránit munkalappal, valamint mindkét szinten a klíma is beépítésre kerül. A ház teljesen körbe szigetelt, tetőszigetelése is új. A ház a vasútállomástól kb. 500, a Balatontól 600 méterre található. Többféle funkciónak is megfelelhet: állandó lakásnak két generáció számára, vállalkozásnak (lent iroda, bemutató terem, vagy akár üzlet, fent lakás), nyaralónak saját célra, vagy nyaraltatásra két önálló lakrészként, stb... Az épület minden fontos intézményhez közel, maximum 5-600 méterre található. Balatonszárszó a déli part középső részén, Budapesttől 120 km-nyire helyezkedik el, az M7-es autópálya lejárója az ingatlantól mintegy 800 méter. A település a családi üdülés paradicsoma, gyönyörű strandokkal, színes nyári programkínálattal, a Csukás Színházzal, és a József Attila emlékháztól induló, s világviszonylatban is egyedül álló kulturális attrakcióval, a Versutcával.
(Ezen az ingatlanon túl több, mint 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?)
Amennyiben a 6371-es számú balatonszárszói több funkcióra is alkalmas családi ház, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor telefonon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME – Ingatlanok egy életen át!
Hétvégén is állunk rendelkezésére!


Helyiségek

Amerikai konyha
30m²
Amerikai konyha
35m²
Terasz
30m²
Terasz
35m²
Fürdőszoba
6m²
Szoba
16m²
Szoba
16m²
Fürdőszoba
6m²
Szoba
14m²
Szoba
14m²

Elhelyezkedés

Balatonszárszó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5717127


+36 70

Ingatlannet kód: NET5717127

Az általad megtekintett eladó balatonszárszói téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 486 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 750 000 Ft, ami a balatonszárszói átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gyarmati László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5717127. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszárszó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.