star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonszárszó

  • 165 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 486 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó ház Balatonszárszó

  • 165 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 486 m² telek

  • Eladó ház Balatonszárszó

  • 165m²


Ár:

120 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A CasaNetWork Keszthely eladásra kínálja ezt az újszerű állapotú, Balatonszárszó frekventált utcájában, a vízparttól mintegy 600 méterre lévő, 165 nm-es családi házat.A teljesen újjá épített ingatlanban kettő önálló lakás került kialakításra.Tágas, világos helyiségek, minőségi anyagok, burkolatok kerültek beépítésre. Új víz, villany vezetékek. A fűtést gáz kombi kazán biztosítja.Az alsó szinten tágas terasz, kettő szoba, amerikai konyhás nappali, beépített konyha gépészettel, valamint egy igényes fürdőszoba található, a felső szintre külső lépcső vezet. Itt egy napozó terasz, amerikai konyhás nappali, kettő szoba és egy fürdőszoba alkotják a helyiségeket.Az ingatlan egy 486 négyzetméteres, körbe kerített telken helyezkedik el. Homlokzata, a nyílászárók és a födém is szigetelt, a nyári melegben klíma adja a hűvöset. Az udvar zöld gyep felületű. A közvetlen közelben bevásárlási, szórakozási lehetőségek, orvosi rendelő, patika, iskola, óvoda mind könnyű sétával elérhető, akárcsak a gyönyörű Balaton part a strandokkal.Autópálya lehajtó, vasút, távolsági autóbusz járatok teszik könnyebbé a közlekedést.Rendkívül kedvező lehetőség befektetésnek, nyaralónak, állandó lakásnak akár két generációnak is. Az ingatlan két lakása külön mérőkkel rendelkezik.Amennyiben a 102496-os számú, vagy bármely kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon, vagy forduljon a KESZTHELYI irodánkhoz, Keszthely, Fejér Gy. 2.  Tel: +36 30 2939 559Vásárolna, de most nincs rá  pénzügyi keret? Kolléganőm, Horváth Ferencné díjmentes, bankfüggetlen, személyre szabott hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.


Helyiségek

Fürdőszoba
7m²
Amerikai konyha
32m²
Szoba
15m²
Szoba
16m²
Terasz
35m²
Terasz
37m²
Fürdőszoba
6m²
Szoba
16m²
Szoba
18m²
Amerikai konyha
35m²

Elhelyezkedés

Balatonszárszó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6257067


+36 30

Ingatlannet kód: NET6257067

Az általad megtekintett eladó balatonszárszói családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 486 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 727 273 Ft, ami a balatonszárszói átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Zsolt referens a CasaNetWork Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6257067. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszárszó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.