star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonszárszó

  • 128 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 330 m²

    telek

Vételár:

55,9 millió Ft

Eladó ház Balatonszárszó

  • 128 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 330 m² telek

  • Eladó ház Balatonszárszó

  • 128m²


Ár:

55 900 000 Ft

Építés éve
2021
Szintek
3
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladásra kínáljuk Balatonszárszó kedvelt övezetében, a vízpart közelében, attól mintegy 500 méterre, egy 330 négyzetméteres telken az 1980-as években téglából épült, jelenleg részben felújított három szintes ikerfél családi házat.
A szuterénben kettő apartman került kialakításra. A középső szinten egy hatalmas világos terasz, teljesen felújított konyha, egy minden igényt kielégítő fürdőszoba, külön wc, egy tágas világos nappali és egy erkély alkotják a helyiségeket. A galérián kettő szoba kapott helyet.
A vízpart, a szabad strand rövid sétával elérhető, akárcsak a bevásárlási és szórakozási lehetőségek. Csukás színház, József Attila emlékház, vasútállomás. A közeli autópálya lehajtó is a közlekedést könnyíti.
Remek lehetőség nyaralónak, állandó lakhatásra, vendégháznak, befektetésnek kedvező áron. Per és tehermentes.

Rövid idő alatt költözhető. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.


Elhelyezkedés

Balatonszárszó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6295255


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6295255

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonszárszói családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m², míg a hozzá tartozó teleké 330 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 55,9 millió Ft, négyzetméter ára 436 719 Ft, ami a balatonszárszói átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6295255. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszárszó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.