star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonszárszó

  • 4 197 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó földterület Balatonszárszó

  • 4 197 m² telek

  • Eladó földterület Balatonszárszó


Ár:

25 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Telek eladó Balatonszárszó központi részén. A zártkerti jellegű telken jelenleg nincs egyetlen közmű sem, de minden vezeték (víz, villany, szennyvíz, gáz) ott található a szomszédos telek előtt az utcában. Az ingatlan megnevezése: "Kivett beépítetlen terület". A 4197 m2-es területhez közvetlenül kapcsolódik egy 1410 m2-es terület, s mindkettő tulajdonosa egy személy, aki elsősorban együtt szeretné értékesíteni a két földterületet. A nagyobb rész ára 25 millió forint, az utcafrontié 39,9 millió, miután a nagyobb rész jelenleg csak a kisebben keresztül megközelíthető. Így együtt a két telek 5.607 m2, az áruk pedig: 64,9 millió forint. A területtől a Balaton kb. 900 méter, minden közintézmény pár száz méteren belül található. Balatonszárszó a déli part középső részén, Budapesttől 120 km-nyire helyezkedik el, az M7-es autópálya lejárója az ingatlantól mintegy 800 méter. A település a családi üdülés paradicsoma, gyönyörű strandokkal, színes nyári programkínálattal, a Csukás Színházzal, és a József Attila emlékháztól induló, s világviszonylatban is egyedül álló kulturális attrakcióval, a Versutcával.
Ezen az ingatlanon túl több, mint 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk, főként a Balaton térségében.
Amennyiben a balatonszárszói telek, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME – Ingatlanok egy életen át !


Elhelyezkedés

Balatonszárszó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6471164


+36 70

Ingatlannet kód: NET6471164

A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 4 197 m². A telek ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 5 957 Ft, ami a balatonszárszói átlaghoz képest 65%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gyarmati László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6471164. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszárszó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.