star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonszőlős

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 900 m²

    telek

Vételár:

24,99 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonszőlős

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 900 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonszőlős

  • 40m²


Ár:

24 990 000 Ft

Szobák száma
2
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

BALATONSZŐLŐSÖN PANORÁMÁS,  INGATLAN ELADÓ!
A kiváló adottságokkal rendelkező Balaton-felvidéki település, 3km-re a Balatonfüredtől,frekventált, de mégis távol a nagy városi élet lüktetésétől. Alkalmas saját használatra,  valamint kiadásra egyaránt.A megközelitése is remek, aszfaltos gazdasági úton a főútvonaltól, majd egy rövid szakasz jól járható zúzalékos úton.
Erdő mellett, itt madár csicsergésre ébredhetünk, jó levegő, szép környezet, kellemes , elvonulásra kikapcsolódásra kiválóan alkalmas szép lokáció. A Balatonra panorámás enyhe lankán található telkek jellemzői a szép benapozottság, védett, szinte mediterrán klima.
Telek nagysága:
900 nm , melyen  50nm alapterületű épülettel , amely a képen látható állapotában eladó.Az alagsori rész :pince épület, valamint új falazattal épület amelyben nappali, konyha étkező terasz kapcsolattal, fürdőszoba és hálószoba kialakitását kezdte el az ingatlan jelenlegi tulajdonosa.
 
közművek:
áram van az ingatlanon, valamint 1fúrt kút és egy ásott kút biztositja a vizellátást.
Az ingatlan képen szereplő készültségi ára:  24 990 000ft 
 
További információ és a megtekintés egyeztetése végett kérjük hivja a balatonfüredi Lakáskulcs ingatlan Iroda munkatársát, a +36 304506590-es telefonszámon.


Elhelyezkedés

Balatonszőlős


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6354765


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6354765

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonszőlősi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 900 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 24,99 millió Ft, négyzetméter ára 624 750 Ft, ami a balatonszőlősi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Éhardt Gyöngyi referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6354765. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszőlős ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.