Eladó földterület Balatonudvari

  • 26 979 m²

    alapterület

Ár:

32,4 millió Ft

Eladó földterület Balatonudvari

  • 26 979 m² alapterület

  • Eladó földterület Balatonudvari

  • 26 979m²


Ár:

32 400 000 Ft

Az ingatlanról:

BALATONUDVARIBAN ELADÓ 2.7 HEKTÁR MK2-es TERÜLET!

A falu központjától és a Balaton parttól kb. 2-2,5 km-re a Szarkató-dűlőben található ez a 2.7 hektáros zártkerti terület, mely besorolás szerint szántó, gyep, fás rész (Mk 2-es besorolású).

Megközelítése részben aszfaltos, részben murvás úton lehetséges.

Villany az utcában, a telek közelében található. A víz kútfúrással megoldható, a többi közmű nem elérhető ezen a külterületi részen.

A telek Balatoni panorámával nem rendelkezik, de csendes, szép tájpanorámás terület. Nagyszerű azoknak, akik szőlőgazdálkodással és egyéb mezőgazdasági tevékenységben dolgoznak, mely mellé egy nagyobb gazdasági épületet is lehet építeni.

A terület egyben is hasznosítható, rekreációs, üdülő, lovas tevékenységre stb. vagy felparcellázható építés céljára - de ez esetben a terület átminősítése szükséges, illetve 80%-ban szőlővel kell betelepíteni.

Irodai referenciaszám: Ai 247

További információkért forduljon hozzánk bizalommal, kérjük hivatkozzon irodai referencia számunkra!

AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK:
- Megbízható ügyvédi háttér,
- Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése,
- INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés,
- Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK,
- Személyi kölcsönök,
- Megtakarítások, lakástakarék.
- Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk!

13 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!

ELADÓ/KIADÓ INGATLANJA VAN? KERESSEN BIZALOMMAL ÉS ÁTBESZÉLJÜK A RÉSZLETEKET! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 156753


Elhelyezkedés

Balatonudvari, Szarkató dűlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5743807


+36 70

Ingatlannet kód: NET5743807

A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 26 979 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A telek ára 32,4 millió Ft, négyzetméter ára 1 201 Ft, ami a balatonudvari átlaghoz képest 81%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csizmadia Ágnes referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5743807. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonudvari ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.