star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ballószög

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 650 m²

    telek

Vételár:

57,2 millió Ft

Eladó ház Ballószög

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 650 m² telek

  • Eladó ház Ballószög

  • 69m²


Ár:

57 200 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Cserélje lakását most energiatakarékos napelemes családi házra!

Nem gondolta volna, mégis itt a lehetőség, hiszen egy fantasztikus kis családi házba költözhet a Dream-Home jóvoltából mindössze egy lakás árán!

Hozzászokott már az emberek társaságához, mégis vágyik némi privát szférára? Ballószög közkedvelt része ehhez kínál Önnek alternatívát! Ezt a nappali + 2 szobás, 69 hasznos, bruttó 75 nm-es családi házat remek elosztással igazán energiatakarékos kivitelben álmodtuk meg, melyet egy 650 nm-es telken kínálunk most megvételre Önnek. Az elrendezésnek köszönhetően remek megoldást nyújt egy kétgyermekes család számára, avagy életkezdők számára, de azoknak is kellemes otthona lehet akiktől már a gyermekek kirepültek.

Ez az energiatakarékos családi otthon egy kellemes környezetben, minimális rezsivel fenntartható.

Az ár tartalmazza a teljes ház árát kulcsra kész állapotban, belül burkolatokkal, szaniterekkel, a napelemeket melyek a 2023-as energetikai szabványnak megfelelnek. illetve tartalmazza a telek árát is!

Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát!

Miért költözne lakásba, ha lakás árán csodás környezetben nagy teraszos kertes ház is az Öné lehet??? Döntsön okosan, használja ki az utolsó lehetőségeket!

KIZÁRÓLAG NÁLUNK! – BABAVÁRÓ hitel is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ!

Használja ki Ön is a Babaváró hitel nyújtotta lehetőségeket! Keressen ingyenes tanácsadásért hogy megtudjuk pontosan milyen lehetőségei vannak az otthon teremtésre!

Ha a neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK-ot vagy BABAVÁRÓ-t igényelne, ne aggódjon, BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk!

Ház mérete: bruttó 75 nm

Szobák száma: Nappali + 2 háló

Telek: 650 nm

Átadás: 6 hónap

(Irodai azonosító: KMUD1065)

Dobi Krisztián
projekt menedzser


Elhelyezkedés

Ballószög, Kecskemét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6340148


Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6340148

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó ballószögi (Kecskemét) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m², míg a hozzá tartozó teleké 650 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 57,2 millió Ft, négyzetméter ára 828 986 Ft, ami a ballószögi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Dobi Krisztián referens a Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6340148. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ballószög ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.