star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baracs

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 950 m²

    telek

Vételár:

38,5 millió Ft

Eladó ház Baracs

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 950 m² telek

  • Eladó ház Baracs

  • 130m²


Ár:

38 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt a Baracson található 130nm-es, ( 950nm-es telek terület) földszintes, nappali+3 szobás családi házat. A ház 2020-ban teljes felújításon esett át, mind esztétikailag, mind műszakilag ( villany és a vízvezetékek cseréje is megtörtént) Építési anyagát tekintve vertfal és tégla. A tető 2012-ben új Bramac cserepet kapott, a födém és a gerenda fa. Ablakai műanyagok. Az egész ház egyedi és modern hangulatú. Szobái a nappaliból nyílnak, de külön-külön. Minden helyiség lamináltlappal burkolt. A fürdőszoba és a wc egy helyiségben kapott helyet, de rendkívül tágas. A gáz kikötésre került, de megvan a csonk, tekintettel erre bármikor visszaköthető. A melegvizet villanybojler biztosítja. Fűtése elektromos, amely kandallóval, illetve fűtőpanelekkel megoldott ( fürdőben radiátor van). Tartozik hozzá egy nagy fedett terasz rész is. A kert, murvás, füvesített. A kerítés még befejezésre vár, de az anyag megvan hozzá. A telken belül fúrt kút és tégla melléképületek vannak.
Dunaújvárosban lakás beszámítása értékegyeztetéssel szóba jöhet.
Ideális otthon lehet párok és családok részére is, akik vágynak a csendes, nyugodt életre.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.
Pataki Klára


Elhelyezkedés

Baracs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6402589


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6402589

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó baracsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 950 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 38,5 millió Ft, négyzetméter ára 296 154 Ft, ami a baracsi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6402589. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baracs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.