Eladó földterület Baracska

  • 800 m²

    telek

Ár:

10,4 millió Ft

Eladó földterület Baracska

  • 800 m² telek

  • Eladó földterület Baracska


Ár:

10 400 000 Ft

Az ingatlanról:

Akár 2 FŐÉPÜLET MEGÉPÍTÉSÉRE IS ALKALMAS (FŐÉPÜLETENKÉNT 2 RENDELTETÉSI EGYSÉGGEL)!

Baracska nyugati részén (a Velencei-tó felé), a 7-es főúttól egy utcára, 800 m2-es, szabályos téglalap alakú sík építési telek eladó. Az ingatlan aszfaltozott utcában található, Lf-2-es építési övezetben fekszik ezáltal 30 %-ban beépíthető 5 m magasságban.
A helyiépítési szabályozás szerint: „(3) Falusias lakóterület építési övezeteinek építési telkein két főépület építhető, melyben főépületenként legfeljebb két rendeltetési egység helyezhető el. A melléképületek száma nem korlátozott.”

Közművek közül minden az utcában megtalálható és a telekre bevezethető.
Baracska Fejér-megyében a Váli-völgy déli bejáratánál fekszik a Velenceitó partjától 10 percnyi autózásra. Baracska részét képezi a Velencei-tó-Vértes Kiemelt Üdülőkörzetnek.

„A település elhelyezkedése közlekedési szempontból is kiváló: a főváros és Fejér megye székhelye, Székesfehérvár között félúton fekszik. E nagyvárosok könnyedén megközelíthetők a 7-es számú főútvonalon és az M7-es autópályán egyaránt (35-35 km), ugyanakkor a Váli-völgy északnyugati irányba – hasonló távolsággal – kijáratot biztosít Bicskénél az M1-es autópályára.” Valamint az M6-os autópálya is könnyedén elérhető 10-15 perc autózással.
A települések közti tömegközlekedés lehetősége szintén kedvező. Vasúti fővonal vasútállomással, biztosítja a bejutását Budapest és Székesfehérvár irányába egyaránt. Ennek elérését helyi autóbuszjárat könnyíti meg.


Elhelyezkedés

Baracska


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6197700


Pest Megyei Ingatlan Kft. Érdi Ingatlan Iroda

Pest Megyei Ingatlan Kft. Érdi Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6197700

Pest Megyei Ingatlan Kft. Érdi Ingatlan Iroda

Pest Megyei Ingatlan Kft. Érdi Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 800 m². A telek ára 10,4 millió Ft, négyzetméter ára 13 000 Ft, ami a baracskai átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Verő Ákos referens a Pest Megyei Ingatlan Kft. Érdi Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6197700. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baracska ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.