star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Bicske

  • 1 542 m²

    telek

Vételár:

7,7 millió Ft

Eladó földterület Bicske

  • 1 542 m² telek

  • Eladó földterület Bicske


Ár:

7 700 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó egy Baboshegyi telek csendes helyenEladó Bicskén M1-es mellett, a Középhegy-i zártkertekben 1542 m2-es részben fákkal benőtt területen egy domboldali telek. Az ingatlan közvetlen közelében áram bekötési lehetőség. Távolabb, bentebb a természet hagyta meg nyomait. Vannak állandó lakók a szomszédságában, így a környék részben lakott. Biztosított a szemétszállítás és napi a postaszolgálat. Ez itt jó adottságokkal rendelkező ingatlan, igen jó áron. Megközelítéséhez először aszfaltút, majd köves-murvás út vezet. A telekre gazdasági épület vagy nyaraló is tervezhető. Nyugalmat keresők számára kifejezetten ajánlott.Bicske központja, valamint az élelmiszerüzletek Tesco, Lidl, Spar gépjárművel pár perc, de autóbusszal is megközelíthető. A telekre új ház is építhető a zárt kerti paraméterek mellett.Vevőinknek szolgáltatásaink díjmentesek.
Érdeklődni Kardos Zsolt 06704262629


Elhelyezkedés

Bicske, József Attila utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6298395


+36 70

Ingatlannet kód: NET6298395

A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 542 m². A telek ára 7,7 millió Ft, négyzetméter ára 4 994 Ft, ami a bicskei átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Kardos Zsolt referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6298395. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bicske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.