Eladó földterület Budajenő

  • 6 282 m²

    telek

Ár:

95 millió Ft

Eladó földterület Budajenő

  • 6 282 m² telek

  • Eladó földterület Budajenő


Ár:

95 000 000 Ft

Ft lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz

Az ingatlanról:

Eladó Budajenő egyik legmagasabban fekvő területén, pazar kilátással a környező dombvidékre (elvehetetlen panoráma), a Budai Tájvédelmi Körzet szomszédságában, egy 6134nm-es, szabálytalan négyszög alakú, enyhe lejtésű építési telek. Az ingatlan közvetlenül a Hilltop I. és Hilltop II. ütemében kialakított telkek részeként helyezkedik el. Beépíthetőség: 20%, szabadon álló épület (lehet kettő épület, akár 2X2 lakás), 6m építménymagasság. A zárható, házirenddel szabályozott terület bejáratánál sorompó, kamera, portaszolgálat működik. Megközelíthetőség aszfaltozott úton, térvilágítás, őszközmű, telefon és elektromos vezetékek földkábelen. A falut kedvező természeti adottságai, a főváros közelsége, a csend, a jó levegő, élő borkultúrája, az önkormányzat hagyományőrzése és falufejlesztése még vonzóbbá teszi.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Ft
20 évre
Ft/hó
% THM
10 évig fix kamatperiódussal és Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

Elhelyezkedés

Budajenő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5957477


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5957477

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 6 282 m². A telek ára 95 millió Ft, négyzetméter ára 15 123 Ft, ami a budajenői átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Majkuth Zsuzsanna referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5957477. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budajenő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.