Eladó földterület Budapest, II. kerület, Máriaremete

  • 738 m²

    telek

Ár:

95 millió Ft

Eladó földterület Budapest, II. kerület, Máriaremete

  • 738 m² telek

  • Eladó földterület Budapest, II. kerület, Máriaremete


Ár:

95 000 000 Ft

Az ingatlanról:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben, Máriaremete városrészen épült. A hűvösvölgyi autóbusz- és villamos végállomást néhány buszmegállónyira érhetjük el az 57-es vagy 257-es körjáratokkal, ahonnan mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal (956-os) akár a Belvárosból is egyenesen hazatérhetünk. Bevásárlási lehetőségként akár a Hűvösvölgyben nemrég megnyílt Lidl vagy a Hüvi Szolgáltatóház, akár egy kicsit beljebb lévő STOP-shop kínálkozik. A környéken több iskola, óvoda is van, ahogy az orvosi rendelő is gyorsan elérhető.

TELEK JELLEMZŐI:
A 738 négyzetméteres belterületi építési saroktelek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint L6-II-08 övezeti besorolású. A telek téglalap alakú és enyhén emelkedik az utca felől. Méreteinek köszönhetően kényelmesen beépíthető. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő. Jelenleg a telken egy bontásra vagy felújításra váró kétszintes ház áll.

KÖZMŰVEK:
- víz: telken belül
- villany: telken belül
- gáz: telken belül
- csatorna: telken belül

ÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:
- Beépíthetőség mértéke: 15%
- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6m, min. építménymagasság 3m
- Max. szintterületi mutató: 0,3, tetőtér/emeletnél 0,1
- Zöldfelület: min. 75%

TELEK MÉRETE:
Teljes méret: 738 nm, kb.24,5m x kb.30m

A telken jelenleg egy kb. 60nm szintalapterületű, kétszintes, inkább bontandó ház áll.

Irányára: 95MFt

Lotus House azonosító: 110

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Máriaremete


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5732923


Lotus House - I-II-XI-XII. kerület

Lotus House - I-II-XI-XII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5732923

Lotus House - I-II-XI-XII. kerület

Lotus House - I-II-XI-XII. kerület

Az iroda további hirdetései
A telekről 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 738 m². A telek ára 95 millió Ft, négyzetméter ára 128 726 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Hannig Éva referens a Lotus House - I-II-XI-XII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5732923. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.