star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 124 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

864,6 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 124 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, II. kerület

  • 124m²


Ár:

864 600 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2005
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

A méltán népszerű Eurodomb lakóparkban felújított 4 szobás, tágas lakása kiadó. A lakás gépesített, bútorzat megállapodás kérdese.
A 2. emeleti lakás liftes házban található. Erkélyéről csodás panorámában gyönyörködhetünk.
A lakóparki házak homlokzatát és ablakait az elmúlt években újították fel. A lakáshoz teremgarázs tartozik.
Az ár magában foglalja a közös költséget is.
A természetvédelmi terület szomszédságában elhelyezkedő 5 hektáros park pihenése nyújt lehetőséget a mindennapokban. A park állandó kertészi gondozás alatt áll. A gyermekeknek játszótér áll rendelkezésre, míg a kerti tó mellett elhelyezett kényelmes padokon pihenhetünk. A parkban kerti grillparty-knak kialakított hely is rendelkezésre áll.
A környéken a kikapcsolódásra számos egyéb hely is rendelkezésre áll.
Bővebb információért hívjon, tájékoztatom!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Hárshegyi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5740635


+36 30

Ingatlannet kód: NET5740635


Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerületi (Hárshegyi út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás bérleti díja 864,6 ezer Ft, négyzetméter ára 6 973 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Monostori Szilvia hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5740635. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.