star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 280 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 279 m²

    telek

Vételár:

224,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 280 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 279 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 280m²


Ár:

224 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom Budapest II. kerület legjobb részén egy 1279 m2 telken fekvő összközműves 3 generációs 280m2 családi házat, mely jelenleg 3 különálló lakásból áll.

Kiváló lehetőség több generáció összeköltözésére, vagy befektetésnek is tökéletes. A nagy teleknek köszönhetően még egy körülbelül 150 m2 családi ház is építhető rá.Akertben többféle gyümölcs terem, többek között szőlő, körte málna,illetve egy kis üvegház ahol palántázási lehetőség van.Ki lett alakítva egy sütögetős bográcsozós rész is, amelysegíthet a kikapcsolódásban.
A házat 1965-tól 2000-ig folyamatosan fejlesztették bővítették, ekkor került beépítésre a tetőtér, ami jelenleg 130 m2 alapterületű, kialakítását tekintve:
- hatalmas nappali
- dolgozó szoba
- 2 db háló szoba
- konyha
- fürdő+wc
- közlekedő folyosó
- erkély
- gardrób helység.
2017 tavaszán felújításra kerültek a nyílászárok, a régi fa ablakokat műanyag ablakok váltották. kiváló prémiumminőségben,
ekkor került sor a fűtés korszerűsítésére is, illetve a burkolatok újra cserélésére.
Az ablakokból gyönyörű örök panorámás kilátás tárul elénk a János-hegyre és a környező hegyekre.
Az alsó szinten található a másik két lakás, 2db garázs, és egy fedett kocsibeálló is. A pincében több tároló helység lett kiépítve.
A ház melegét 2 db gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja, igény szerint. Az átlagos gáz számla havonta a 3 lakásra 50.000 ft/hó.
A környék infrastruktúrája kitűnő, 3 perc sétaa központ ahol több villamos és busz végállomás is található, ugyan itt bevásárlásra is van lehetőség, gyógyszertár és több egyéb bolt issegít a mindennapi élethez amire szükség lehet
.
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6242374


+36 70

Ingatlannet kód: NET6242374


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 280 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 279 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 224,9 millió Ft, négyzetméter ára 803 214 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lajkó Tamás referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6242374. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.