star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 64 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

187 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 64 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 64m²


Ár:

187 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2006
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KERTKAPCSOLATOS, NAGY TERASZOS LAKÁS, TEREMGARÁZZSAL ÉS TÁROLÓVAL, 10 PERCE A BELVÁROSTÓL, MÉGIS ZÖLD ÖVEZETBEN, SZEMLŐHEGY LEGJOBB RÉSZÉN!A biztonságos zárt kapuk mögött található épület 2006-ban épült, rendszeresen karbantartott és rendezett kertje otthonos környezetet biztosít.Az udvar a lakáshoz tartozó parkolást segítő teremgarázs helyen kívül, még egy felszíni beállónak adhat helyet, mely egyeztetést követően kialakítható.A lakás tulajdoni lap szerint 64 nm, amihez egy 28 nm kertkapcsolatos terasz kapcsolódik, nyáron a nappali életterének folytatásaként, plusz szobaként működve ad teret kellemes időtöltésnek.A lakás kiosztása praktikus és jól átgondolt.A bejárati ajtón belépve tágas előszobába érkezünk, ahonnan egy vendég mosdó, valamint a hálószoba nyílik.Az alvás helyszíne elhelyezkedéséből fakadóan csendes és nyugodt, közvetlen komfortos bejárással a fürdőszobába.Az egybenyíló nappali--étkező-konyha biztosítja a mindennapokhoz a teret, amely tájolásának köszönhetően világos és barátságos.A lakásban beépített szekrények nyújtanak lehetőséget elpakolásra, de a mélygarázs szintjén egy jó méretű, zárt tároló található, ahol a szezon kívüli dolgainkat tudhatjuk rendben.

Referencia szám: LK022664-IN


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Szeréna út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6334792


+36 30

Ingatlannet kód: NET6334792


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi (Szeréna út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 187 millió Ft, négyzetméter ára 2 921 875 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 54%-kal magasabb. Az ingatlant Oroszné Gróf Ildikó referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6334792. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.