star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Víziváros

  • 37 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Víziváros

  • 37 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Víziváros

  • 37m²


Ár:

44 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1974
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

A beltér:

Budapesten a 2.kerület közkedvelt részén a Rózsadomb alján egy szobás nagy konyhás tégla lakás eladó!
A tágas nagy szoba ablaka a belső udvarra néz, ezért valóban teljesen csendes az egész lakás, ami igazán ritka kincs ezen a környéken. A konyha tágas és az ablaka a szomszéd belső udvarára néz.
A fürdő is ablakos és van hely bőven pakolásra benne, még egy kis galéria tároló is helyet kapott itt a fürdőben ami nagyon praktikus. A lakás bejárata mellett az udvaron lehetőség van kiülni kis asztal és két szék bőven elfér és nem közlekedik arra senki, olyan mint egy saját kis miniterasz.
A ház fel lett újítva, az udvaron szép térkő lett lerakva, a ház gáz ás vízvezeték rendszere cserélve lett. A lakóközösség nagyon jó a ház tiszta rendezett.
A lakás rezsije kedvező: a közös költség felújítási alappal együtt: 8.325.-ft/hó, a fűtési költség: 6.360.-ft/hó (egész évben átalánydíjban), a villany egyedi mérős, a víz 2-3 ezer két havonta. (egyedi mérős).
A ház udvarán egy szuper bicikli tároló is helyet kapott.
A lakás földszinti és világos, tehermentes.
Bármi kérdése van vagy szeretné személyesen is megtekinteni az Ingatlant hívjon bizalommal a hét bármelyik napján, természetesen hétvégéken is.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Víziváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6389416


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6389416

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, vízivárosi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 37 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A téglalakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 213 514 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jurik Tünde Borbála referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6389416. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Víziváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.