star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Budapest, II. kerület

  • 190 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 811 m²

    telek

Bérleti díj:

670,24 ezer Ft

Kiadó ház Budapest, II. kerület

  • 190 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 811 m² telek

  • Kiadó ház Budapest, II. kerület

  • 190m²


Ár:

670 242 Ft

Építés éve
2019
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Budapest II/a kerületben, Máriaremetén, kiadó egy nettó 190 nm, bruttó 239 nm-es minden igényt kielégítő családi ház 811 nm-es telken. Az ingatlan újszerű állapotban van. A ház jellemzői az igényes modern kivitelezés, kiváló minőségi anyagok, tágas világos terek. Az ingatlan extrái: Video kaputelefon, riasztó, naproló, automatizált redőnyök, szúnyogháló, beépített szekrények, konyha gépesítése (beépített tűzhely, sütő, mikro.), nagyméretű hűtő, kandallókályha. minden helyiségben hűtő-fűtő klíma található. Belépve a ház főbejáratán az előtérbe lehet jutni, innen nyílik a nappali-étkező, konyha, kamra, háztartási helyiség, valamint egy hálószoba fürdőszobával, külön (WC-kézmosó). Ellenkező irányba közlekedő, gardrób és WC-kézmosó, majd a lépcsőtérbe lépünk (ide szintén bejárati ajtón keresztül is van belépés). Itt a földszinten nagyméretű, kényelmes, DNy-i fekvésű kertkapcsolatos terasz található. A tetőtérben három hálószoba (gardróbbal), fürdőszoba-WC és közlekedő lett kialakítva. A földszinten garázs és fedett beálló található. Pince van. A kert parkosított, ízlésesen kialakított, örökzöldek, lombhullatók, cserjék, virágok díszítik. A kertben medence van, független fűtésrendszerrel, gépészettel. Kiváló közlekedés, 20 perc alatt elérhető a belváros. A közelben található a Francia Óvoda, Általános iskola és Gimnázium, szabadidőközpont, uszoda, ismert vendéglátóhelyek, cukrászdák és bevásárlóhelyek.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Közlekedő
8m²
Fürdőszoba
5m²
Szoba
7m²
Szoba
11m²
Szoba
12m²
Terasz
46m²
Gardrób
3.8m²
Előszoba
5.8m²
Wc
1.55m²
Fürdőszoba
11m²
Szoba
17.5m²
Kamra
2.2m²
Konyha
9.2m²
Szoba
41m²
Előszoba
13.1m²

Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6408549


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6408549

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 811 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház bérleti díja 670,24 ezer Ft, négyzetméter ára 3 528 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Majkuth Zsuzsanna referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6408549. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.