star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 189 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 455 m²

    telek

Vételár:

199 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 189 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 455 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 189m²


Ár:

199 000 000 Ft

Építés éve
2019
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Máriaremetén szép panorámás déli fekvésű 910 nm nagyságú telken 2019 ben épült nettó 189 nm-es modern minimál stílusú ikerház igazi kompromisszumok nélküli prémium minőségben rendkívül alacsony rezsiköltségekkel eladó,
Kialakítás:
Pinceszint: - a pinceszinten egy kétállásos garázs, valamint tároló található - a lakások már innen külön bejáraton és közlekedőn keresztül elérhetőek.
Földszint: - A két bejárat középre az épület súlypontjába került. - innen nyílik egy közlekedő, valamint a lépcső, ami vertikálisan összeköti a szinteket, szintén az épület középpontjában - a fürdőszoba az épület hátsó részébe került, míg a nappali, étkező, konyha a kilátás felé nyílik meg. - a nappali egy dél nyugati tájolású terasszal is rendelkezik.
Emelet: - az emeleti közlekedőből nyílik egy fürdőszoba és egy wc valamint három hálószoba. - két szoba DNY-i irányba a kilátás felé van tájolva, egy pedig ÉK-i irányba a kert felé. Ez utóbbi közvetlen kertkapcsolattal is rendelkezik egy nyitott terasz formájában. - a szobák részben földig érő, kilátást erősítő, részben pedig 40 cm parapetes, „beülős” nyílászárókat kaptak.
Tetőtér: - a tetőtéri közlekedőből egy fürdőszoba és egy szülői háló nyílik amely panorámás teraszkapcsolattal rendelkezik. - a tetőtéri terasz körbe fut a házon, és ÉNY-i illetve DK-i irányba kiszélesedik, a kilátás felé megnyílva.

Az épület két évet használt kifogástalan újszerű állapotú !

További információért hívjon bizalommal !!!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
3.5m²
Terasz
26m²
Szoba
20m²
Terasz
7m²
Közlekedő
10m²
Fürdőszoba
4m²
Szoba
9m²
Szoba
11m²
Szoba
14m²
Fürdőszoba
5m²
Terasz
10m²
Közlekedő
4m²
Konyha
8m²
Nappali
30m²

Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6449835


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6449835

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 189 m², míg a hozzá tartozó teleké 455 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 1 052 910 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bóka Balázs referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6449835. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.