Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy

  • 137 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Ár:

112,72 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy 1. kép Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy 2. kép Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy 3. kép Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy 4. kép Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy 5. kép Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy 6. kép Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy 7. kép Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy 8. kép Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy 9. kép

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy

  • 137 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy

  • 137m²


Ár:

112 722 667 Ft

Építés éve
2020
Emelet
4.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
geotermikus
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Óbuda-Testvérhegy Lakókert III. üteme elindult!!! Lakások 38m2-től 159m2-ig
Építtetőtől eladó!! III. kerületben a Testvérhegy lábánál a Kocsis Sándor úton, új építésű, 2020. nyarán elkészülő, geotermikus fűtés-hűtésű, 3 rétegű üvegezésű, napelem rendszerrel ellátott, AA++-os, 98 lakásos társasház épül. Az épület fűtési, ill. hűtési rendszere, a legmodernebb föld-hőszondás hőszivattyús inverteres (folyamatosan szabályozható) technológia alkalmazásával kerül kialakításra. Ennek köszönhetően a fűtési energia kb. 70%-át a talajból nyert megújuló energia forrás biztosítja, míg a hűtéshez szükséges energia közel 85%-át így a földből nyerjük ki. A talajszondás rendszernek, ill. Magyarország geológiai adottságainak köszönhetően, egy rendkívül alacsony üzemeltetési költségű épület kerül kialakításra, mely biztosítja, hogy minden évszakban kellemes és egyedileg is szabályozható hőmérséklet mellett, a környezetünket is védjük. A szobai radiátorok helyett, a mennyezetben elhelyezett hűtő-fűtő panelek/csőhálózat gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Zöld övezet, gyönyörű hegyi-panoráma, tiszta levegőjű környezet.
Kiváló tömegközlekedés, amivel a környékbeli nagy bevásárló központok (Tesco, Lidl, Eurocenter, stb,) perceken belül elérhetőek, de a főbb közlekedési csomópontok is maximum 5-8 perc alatt megközelíthetőek.
Parkolni az utcán is lehet, de az épületek alatti teremgarázsban is vásárolható beállóhely.

A környékről:

ELHELYEZKEDÉS – A fejlesztési terület leírása

Az ingatlanfejlesztés Óbudán, a Testvérhegy lábának zöldövezetében - a Harsánylejtő Kertváros közvetlen szomszédságában -, a Budapest III. kerület Kocsis Sándor út (volt Harsánylejtő utca), Fanyarka és Csengőbojt utca által határolt területen található. Az Óbuda-Testvérhegy Lakókert - továbbiakban: Lakókert -, három különálló helyrajziszámú telekingatlanon, 1-1 szabadon álló épületet foglal magába. A Lakókert I. (86 lakásos) és II. (75 lakásos) ütemének lakóépületei, már átadásra kerültek. A Lakókert III. ütemében épülő 98 lakás (hrsz.: 20039/10) átadásával, az Óbuda-Testvérhegy Lakókert elnevezésű ingatlanfejlesztés lezárul. A Lakókert a Magyar Országos Levéltár épületének szomszédságában, egy csendes zöldövezeti részen a Bécsi úttól 450 méterre található.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG – Közlekedés

A Lakókert autóval, illetve tömegközlekedéssel is kiválóan elérhető. A fejlesztés területére a megújult elővárosi vasút (Budapest, Nyugati pu. - Esztergom) Aranyvölgyi megállójából gyalogosan juthatunk el. Továbbá az 1, 17, 19 és 41 jelzésű fonódó villamos végállomásától (Bécsi út - Vörösvári út sarok) a 260, 260A és 218 jelzésű BKK buszjáratok és számos távolsági buszjárat segíti a városba való bejutást és a hazaérkezést. Az infrastruktúra szempontjából is kitűnően ellátott a környezet, hiszen a Lakókert közelében találhatók iskolák, bevásárlóközpontok, szervizek, éttermek és egészségügyi intézmények. Személygépkocsival a Flórián tér 6 perc távolságra, a Nyugati pu. elérése pedig 20-25 percet vesz igénybe. Az elővárosi vasúttal a 3-as METRO (Újpest Városkapu) 10 perc alatt érhető el.

Az épület leírása

Az épület négy ill. öt lakószintű lapos tetős kialakítású, melyben 5 lépcsőház, 98 lakás kerül kialakításra. A pinceszinten és részben a földszinten lévő teremgarázsokban gépkocsi beállók és tároló helyiségek kaptak helyet. A lakószinteken lévő lakásokhoz változó méretben, erkélyek, valamint nagyméretű tetőteraszok kapcsolódnak, a megfelelő térérzetet biztosítva. A földszinti, ill. a terepszinthez kapcsolódó lakásokhoz kizárólagos használatú kertrészek tartoznak, a fennmaradó területen közös használatú kertet alakítunk ki. Az épületben található lépcsőházak utcafronti bejárattal, ill. a belsőkert felé átjárhatók. Minden lépcsőházban (A-E) külön személyfelvonó épül, mely a teremgarázs szintekről a legfelső emeletig biztosítja a kényelmes, biztonságos közlekedést.

Az épületegyüttesre letisztult és elegáns, modern külső-belső megjelenés jellemző, amely harmonizál a természetes, illetve a már megépített környezet.


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Testvérhegy, Kocsis Sándor út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5333112


+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5333112

Az Ön által megtekintett eladó Budapest, III. kerület, testvérhegyi (Kocsis Sándor út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 137 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa geotermikus. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 112,72 millió Ft, négyzetméter ára 822 793 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant ingatlan@opus.hu referens a irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5333112. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.